کد خبر: ۷۵۴۱۳۷۶
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۹
۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۹
کد خبر : ۷۵۴۱۳۷۶

روش‌های صحیح پخت ماهی که همه خاصیت آن را حفظ می‌کند

ماهی یکی از سالمترین غذا‌های سرشار از پروتئین و مفید برای بدن است؛ زیرا حاوی مقدار زیادی اسید‌های چرب امگا ۳ و سایر مواد مغذی ضروری مانند ویتامین D، کلسیم، فسفر، آهن، پتاسیم، روی و منیزیم است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، انجمن قلب آمریکا با توجه به فواید بسیار ماهی برای سلامتی، توصیه می‌کند حداقل دو بار در هفته به ویژه از ماهی‌های چرب مانند ماهی سالمون، ساردین، ماهی تن، ماهی خال مخالی و شاه ماهی در رژیم غذائی خود استفاده کنید.

برای اطمینان از حداکثر بهره مندی از مواد مغذی ماهی، باید به نحوه پختن آن توجه داشت؛ زیرا برخی از روش‌های پخت ارزش غذایی ماهی را از بین می‌برند.

در این گزارش که وب سایت سلامت "Bold Sky" آن را منتشر کرده است، ۶ روش سالم برای پخت ماهی معرفی می‌شود:

پخت و پز با بخار

این روش سالم‌ترین روش پخت ماهی در نظر گرفته می‌شود؛ به گونه‌ای که مانع از خشک شدن گوشت شده و برای پختن آن به چربی یا روغن اضافه نیاز نیست. این روش پخت با قرار دادن ماهی در یک سبد بخارپوش روی ظرف آب در حال جوش با دمای پیایین انجام می‌شود.

روش‌های صحیح پخت ماهی که همه خاصیت آن را حفظ می‌کند

ماهی را در آب بجوشانید

جوشاندن ماهی در آب نیز یک روش سالم برای پخت آن در نظر گرفته می‌شود؛ به گونه‌ای که ماهی را در مایعی در حال جوش مانند آب، آبگوشت یا شیر بپزید. در این روش نیز نیازی به استفاده از روغن یا چربی نیست و در دمای پایین پخته می‌شود که این شیوه به حفظ اسید‌های چرب امگا ۳ و سایر مواد مغذی موجود در ماهی کمک می‌کند.

کباب کردن روی ذغال

بسیاری از افراد برای پرهیز از استفاده از چربی و روغن به این روش پخت ماهی متوسل می‌شوند؛ اما مطالعات نشان داده است که سرخ کردن می‌تواند منجر به تشکیل ترکیبات مضر به نام آمینهای هتروسیکلیک (HAs) و هیدروکربن‌های معطر چند حلقه‌ای (PAH) شود که این ترکیبات هنگام قرار گرفتن بافت عضلانی ماهی در معرض دما‌های بسیار بالا تشکیل می‌شود؛ بنابراین توصیه می‌شود برای حفظ سلامتی خود از پختن ماهی روی شعله باز با دمای بسیار بالا خودداری کنید.

روش‌های صحیح پخت ماهی که همه خاصیت آن را حفظ می‌کند

پختن در فر

این روش یک روش ایده آل برای پخت ماهی است؛ زیرا طی آن ماهی در دمای بالا با استفاده از فر و بدون نیاز به هیچ گونه روغن پخته می‌شود. یک مطالعه نشان داده است که سرخ کردن ماهی در فر باعث بهبود جریان خون در عروق خونی می‌شود.

پخت ماهی در مایکروویو

مطالعات نشان داده است که پخت ماهی در مایکروویو در دمای پایین می‌تواند به حفظ اسید‌های چرب امگا ۳ سالم در ماهی کمک کند.

سرخ کردن ماهی در ماهیتابه

این روش پخت بر اساس تسطیح ماهی با استفاده از درجه حرارت بالا و چربی بسیار کم انجام می‌شود.

روش‌های صحیح پخت ماهی که همه خاصیت آن را حفظ می‌کند

سرخ کردن ماهی در ماهیتابه بسته به نوع روغنی که در آن استفاده می‌شود، می‌تواند یک روش پخت سالم باشد.

بیشتر بخوانید: 

چگونه بدون استفاده از دارو کلسترول خون را کاهش دهیم؟

خواص بی نظیر ماهی قزل آلا برای قلب و مغز

انتهای پیام/

بانک مسکن-جشنواره شهید رجایی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک مسکن-جشنواره شهید رجایی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک مسکن-جشنواره شهید رجایی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
بانک مسکن-جشنواره شهید رجایی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
بانک مسکن-جشنواره شهید رجایی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۸
مثل اینکه امریکا می خواهدتحریمهارابردارد
بانک مسکن-جشنواره شهید رجایی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر