کاهش بارندگی، گندم‌کاران بوشهری را برای کشت دیم مردد کرده است

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر گفت: اعلام هواشناسی مبنی برکاهش بارندگی‌ها در پاییز، بسیاری از کشاورزان را درکشت گندم دیم مردد کرده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، رضا حسین پور مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر بیان کرد: مناسب‌ترین زمان کشت گندم در این استان از اوایل آبان تا اوایل آذر است.

او افزود: امسال پیش‌بینی می‌شود در ۹۷ هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی استان گندم کشت شود که از این میزان ۸۲ هزار هکتار دیم و بیش از ۱۵ هزار و ۴۰۰ هکتار آبی خواهد بود.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر ادامه داد: پارسال ۱۴۳ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت شد که البته یک دوره ۵۰ روزه خشکی و بی بارانی هم داشتیم که به مزارع دیم در شهرستان دیلم خسارت وارد کرد.

حسین پور عنوان کرد: برداشت گندم در دوره گذشته، از ۱۶ فروردین ۹۹ آغاز شد و تا ۱۵ خرداد ادامه داشت و اولین گندم برداشتی استان هم مربوط به بخش بردخون شهرستان دیر بود.


بیشتر بخوانید


او افزود: اعلام هواشناسی مبنی برکاهش بارندگی‌ها در پاییز، بسیاری از کشاورزان را درکشت گندم دیم مردد کرده است.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر گفت: برای امسال ۱۱ هزار تن بذر شامل سه رقم بذر آبی و ۶ رقم بذر دیم تهیه شده که بیش از هشت هزار و ۵۰۰ تن آن بوجاری و ضدعفونی شده است و از طریق تعاونی‌های تولید در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

حسین پور عنوان کرد: پارسال نرخ تضمینی گندم ۲ هزارو ۵۰۰ تومان با رطوبت ۱۲ درصد اعلام شد و امسال نرخ خرید تضمینی ۴ هزار تومان اعلام شده است.

او، با اشاره به اینکه گندم تولیدی در دو سال اخیر توانسته تمام نیاز استان را تامین کند، افزود: شهرستان‌های دشتستان، دشتی، دیر، گناوه، بوشهر، دیلم و تنگستان به ترتیب بیشترین میزان تولید گندم را در استان دارند.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر گفت: پارسال از بیش از ۱۰ میلیون تن گندم تولیدی کشور، سهم استان بوشهر ۱۴۳ هزار تن بود.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.