طرز تهیه دیپ اسفناج پنیری و بیکن ایرلندی

در گزارش زیر طرز تهیه دیپ اسفناج پنیری و بیکن ایرلندی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دیپ اسفناج پنیری و بیکن ایرلندی، یکی از غذاهای خوشمزه و آسان است که به راحتی می‌توانید در خانه درست کنید. طرفداران پنیر و بیکن با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه دیپ اسفناج پنیری و بیکن ایرلندی

بیکن ایرلندی  شش برش
اسفناج ۱۵۰ گرم
کدو سبز ۱۰۰ گرم
سس مایونز  ۲۵ گرم
خردل دیژون ۳ گرم
سیر یک حبه
پنیر موزارلا توپی به مقدار لازم
پنیر خامه‌ای ۵۰ گرم
نان آلمانی یک عدد
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
شیر کم چرب  ۲۵ میلی لیتر


بیشتر بخوانید

طرز تهیه برای تهیه دیپ اسفناج پنیری و بیکن ایرلندی

ابتدا بیکن ایرلندی‌ها را در تابه با حرارت متوسط قرار دهید و پس از سرخ شدن روی پارچه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس ریز خرد کنید.

ساقه‌های اسفناج را جدا کرده و برگ‌های آن را در اندازه متوسط خرد کنید. سیر را پوست کنده و ریز خرد کنید. کدو را با پوست به شکل مکعب در اندازه متوسط خرد کنید.

فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. سیر و کدو را در تابه تفت دهید تا رنگ کدو‌ها تغییر کند. سپس بیکن ایرلندی خرد شده و اسفناج را اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا آب اسفناج خشک شود.

سس مایونز، خردل دیژون، شیر و پنیر خامه‌ای را به تابه اضافه کرده و تمام مواد را با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند. به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید و بعد از یک دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.

بالای نان را برش دهید و داخل آن را به اندازه‌ای که دیپ در آن جا شود و کف نان سوراخ نشود خالی کنید. دیپ را داخل نان ریخته و روی آن پنیر موزارلا توپی قرار دهید.

نان را در فر قرار دهید تا روی پنیر‌ها طلایی شود سپس از فر بیرون آورید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.