در گزارش زیر طرز تهیه آش کشک تبریزی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ‌آش کشک تبریز یکی از آش‌های خوشمزه و پرخاصیت آذربایجان شرقیه که به آن گورودآش می گویند. این آش از محبوبیت خاصی در تبریز برخوردار است.

آش کشک حاوی انواع سبزیجات و حبوبات است که به همین دلیل سرشار از انواع ویتامین‌ها و پروتئین‌ها بوده و بسیار مقوی است. همینطور بخاطر وجود کشک کلسیم بالایی دارد.

مواد لازم:

پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
بلغور گندم ۱/۲ پیمانه
نخود – لوبیا سفید یا چیتی پخته از هر کدام ۱ پیمانه
عدس پخته شده نصف پیمانه
برنج نصف پیمانه
استاک گوشت ۱ لیتر
سبزی آش (اسفناج- تره – جعفری – گشنیز-ترخون) ۱، نیم کیلو (پاک نکرده ۱ و نیم کیلو)
کلم برگ خرد شده ۳ پیمانه
هویج ۳ عدد خرد شده
رشته آشی حدود ۱/۳ (بسته به غلظتی که میخواهید میتونید تغییر بدید)
سیر داغ
پیازداغ
کشک
نمک – فلفل – زردچوبه به میزان لازم


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه:

نخود و لوبیا را بذارین یک روز کامل خیس بخوره تا نفخش بره و فردا بذارین بپزه.
عدس را هم بعد از چند ساعت خیس کردن بذارین بپزه
بلغور گندم را هم چند ساعت خیس کنید و کنار بذارین.
۱ دونه پیاز را نگینی خرد کنید و کمی با روغن و زردچوبه تفت بدید تا سبک و طلایی بشه بعد کلم برگ و هویج را هم که ریز خرد کردین را اضافه کنید کمی آب به همراه استاک گوشت یا همون آب گوشت را ریخته و بگذارین کلم و هویج پخته بشوند بعد بلغور گندم و برنج را اضافه کنید و بذارین بپزه.

وقتی گندم و برنج کاملا پخته شد نخود و لوبیای پخته شده را هم بهش اضافه کنید. بعد سبزی‌های پاک کرده و خردشده و شسته رو بریزید و بزارین کمی سبزی‌ها بپزه بعد در آخر رشته آشی را بریزید و، چون قراره با کشک سرو بشه نمک رو زیاد نریزید و در آخر بریزید و اگر آب آش کم بود کمی آب جوش بریزید و بزارید با حرارت ملایم قل بخوره و رشته‌ها بپزه و آش جا بیافته. غلظت آش بسته به سلیقه‌ها متفاوت هست

بعد از اینکه آش جا افتاده شد تو ظرف سرو کشیده و با کشک مخلوط کنید و با سیر داغ و پیاز داغ تزیین کنید.

 

منبع: آشپزی ها

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۰۹:۰۵ ۰۳ آذر ۱۳۹۹
کلم و لوبیا چیتی تو آش کشک تبریزیا نیست درآش ماست هست آش کشک فقط لوبیا سفیدو نخود استفاده میشه گشنیز هم بیشتر از بقیه سبزی هاست برای لعاب دار شدن آش هم بعد از پخت سبزیجات یک قاشق آرد گندم در یک استکان آب جوشیده که سرد باشد حل کرده به آش اضافه کنید مقدار رشته هم زیاد هست سیر هم موقع پخت اضافه میشه هم کنار آش به صورت رنده شده و کمی تفت داده با زعفران یا زردچوبه کنار آش میگذاریم.برای خوش رنگ شدن آش بعداز پخت کامل پودر نعنا ترخون و مرزه ترکیب کرده به اندازه یک قاشق مرباخوری روی آش بپاشید و دم کن روی قابلمه قرار دهید بزارید دم بکشد بعد از دودقیقه زیر آش رو خاموش کنید بگذارید یک ربع بماند موقع سرو هم بزنید رنگ آش سبز خوشرنگ میشه.نوش جان
Iran (Islamic Republic of)
آرزو
۱۹:۱۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
خیلی خوشمزه هست حتما امتحان کنید مشتری میشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
عالی بود
Germany
ماه
۱۳:۴۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
برای چند نفر؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
اینکه آش کشک نیست یه چیزی شبیه آش رشته میشه
Germany
پروانه
۰۲:۴۶ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
خیلی عالی بود ولی تبریزیها به آش سیرداغ نمی زنن، سیر خامو سر سفره قاطیش می کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۵ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
چه جالب امتحان می کنم
آخرین اخبار