کد خبر: ۷۵۶۷۸۴۹
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - ۰۲:۰۲
۰۶ آذر ۱۳۹۹ - ۰۲:۰۲
کد خبر : ۷۵۶۷۸۴۹

طرز تهیه بورک با هر چیزی که در یخچال دارید!

در گزارش زیر طرز تهیه بورک را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بورک یکی از معروف‌ترین میان وعده‌ها در بین مردم کشور ترکیه است که با مواد مختلف میتوان آن را درست کرد.

مواد لازم برای تهیه بورک:

خمیر یوفکا: مقدار لازم
سیب زمینی: ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد
روغن زیتون: مقداری
پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه و دستور پخت بورک:

۱. سیب‌زمینی‌ها را بپزید، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲. سپس سیب‌زمینی‌های پخته را ریز خرد کنید (یا رنده کنید) و به پیاز اضافه کنید. کمی نمک و فلفل بزنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.

۳. پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیر‌ها را اضافه و کمی مخلوط کنید.
۴. خمیر‌ها را به نوبت باز کنید و روی خمیر‌ها کمی زرده بمالید سپس مقداری از مخلوط آماده داخل خمیر بریزید. لبه دیگر خمیر را برگردانید و برای اتصال لبه‌های خمیر کمی زرده تخم مرغ بزنید (زرده تخم مرغ مانند چسب عمل می‌کند).

۵. کف سینی را چرب کنید سپس خمیر‌های آماده را کف قالب بچینید. سینی را درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید، پس از آماده شدن بورک‌ها را به همراه سس دلخواه سرو کنید.

نکته: هرچیزی که بخواهید می‌توانید داخل بورک بریزید؛ از گوشت و مرغ تا سبزیجات

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۷
اونی که تو یخچال خونه شون فقط آب دارن چجوری درست کنن
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر