آموزش آشپزی؛ از موساکا بادمجان و سوپ نخود تا کیک شکلاتی نوتلا به روش قنادی‌ها + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.


بیشتر بخوانید


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

ترفند‌های تهیه پیاز داغ حرفه‌ای و طلایی

آموزش آشپزی؛ از رویال برگر حرفه‌ای و قارچ شکم ‌پر پنیری تا راز و رمز‌های باقلا قاتق خوشمزه و ترشی مخلوط و لیته بندری + تصاویر

طرز تهیه سوپ نخود؛ یک سوپ بسیار خوشمزه و مقوی

آموزش آشپزی؛ از رویال برگر حرفه‌ای و قارچ شکم ‌پر پنیری تا راز و رمز‌های باقلا قاتق خوشمزه و ترشی مخلوط و لیته بندری + تصاویر

طرز تهیه آش جو خوشمزه با کشک

آموزش آشپزی؛ از رویال برگر حرفه‌ای و قارچ شکم ‌پر پنیری تا راز و رمز‌های باقلا قاتق خوشمزه و ترشی مخلوط و لیته بندری + تصاویر

طرز تهیه مرحله به مرحله کیک شکلاتی نوتلا به روش قنادی ها

آموزش آشپزی؛ از رویال برگر حرفه‌ای و قارچ شکم ‌پر پنیری تا راز و رمز‌های باقلا قاتق خوشمزه و ترشی مخلوط و لیته بندری + تصاویر

طرز تهیه سالاد لبو روسی و ایرانی؛ خوشمزه و مقوی برای شب یلدا

آموزش آشپزی؛ از رویال برگر حرفه‌ای و قارچ شکم ‌پر پنیری تا راز و رمز‌های باقلا قاتق خوشمزه و ترشی مخلوط و لیته بندری + تصاویر

طرز تهیه شیرینی پادرازی قزوین در طعم‌های مختلف

آموزش آشپزی؛ از رویال برگر حرفه‌ای و قارچ شکم ‌پر پنیری تا راز و رمز‌های باقلا قاتق خوشمزه و ترشی مخلوط و لیته بندری + تصاویر

طرز تهیه خورش انار و بادمجان و خوراک انار و بادمجان؛ غذا‌های تهرانی شب یلدا

آموزش آشپزی؛ از رویال برگر حرفه‌ای و قارچ شکم ‌پر پنیری تا راز و رمز‌های باقلا قاتق خوشمزه و ترشی مخلوط و لیته بندری + تصاویر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار