طرز تهیه ساندویچ دونر مرغ به روش خانگی

در گزارش زیر طرز تهیه ساندویچ دونر مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ساندویچ دونر مرغ و یا همان کباب ترکی، یکی از ساندویچ‌های خوشمزه خانگی می‌باشد که طرفداران زیادی نیز دارد. این ساندویچ معروف و دلچسب به ۲ روش تهیه و آماده می‌شود. روش اول و اصلی آن که به صورت کبابی می‌باشد، در ساندویچ فروشی‌ها تهیه می‌شود که بسیار معروف نیز است. روش دوم و خانگی آن که در ماهی تابه تهیه و آماده می‌شود و بسیار خوشمزه نیز است.

در این رسپی، ما به آموزش طرز تهیه دونر مرغ به روش خانگی پرداختیم. می‌توانید این ساندویچ بسیار خوشمزه و دلچسب را به راحتی در منزل تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن این نوع ساندویچ عالی و خوش طعم لذت ببرید. سرو این ساندویچ خوشمزه به همراه نان پیتا و یا نان‌های مدیترانه‌ای و یا حتی نان ساندویچی و در کنار کمی گوجه فرنگی، خیار شور، جعفری خرد شده و سس مورد نظرتان بسیار عالی و دلچسب خواهد شد.

مواد لازم

سینه مرغ: ۲ عدد
قارچ: ۶ عدد
پیاز متوسط: ۳ عدد
فلفل دلمه ای: ۳ عدد
کره: ۴۰ گرم
سیر: ۶ حبه
گوجه فرنگی: ۳ عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
آویشن و ادویه کاری: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم


بیشتربخوانید


 

طرز تهیه:

ابتدا سینه‌های مرغ را در یک قابلمه به همراه کمی آب بر روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.

بعد از پخت مرغ ها، آن‌ها را ریش ریش و آماده کنید.

پیاز‌ها و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید.

در ماهی تابه کمی روغن ریخته و پیاز و فلفل دلمه‌ای را کمی تفت دهید.

سپس گوجه‌ها را نیز خرد کرده و به ماهی تابه اضافه و تفت دهید.

سیر‌ها را رنده کرده و به همراه ادویه‌ها به مواد اضافه و مخلوط کنید.

سپس مرغ‌ها را به سایر مواد ماهی تابه اضافه و کمی تفت دهید.

قارچ‌ها را نیز خرد کنید و با مواد مخلوط نمایید.

در آخر کره را اضافه و درب ماهیتابه را بگذارید.

بعد از گذشت ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.