مدیر جهاد کشاورزی شیروان:

هشت هزار و ۵۴۵ تن گوشت مرغ در شیروان تولید شد

مهران حیاتی گفت: مرغداران شیروان ۸ هزار و ۵۴۵ تن گوشت مرغ در ۹ ماه امسال تولید کردند که نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۰ تن افزایش داشت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، مهران حیاتی مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: هم اینک روزانه ۲۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید می‌شود.

حیاتی  افزود: از ابتدای امسال، چهار میلیون و ۴۹۷ هزار و ۴۷۰ قطعه جوجه ریزی در شهرستان صورت گرفته است که این میزان در مدت مشابه سال قبل، چهار میلیون و ۴۹۲ هزار و ۳۳۵ قطعه بود.


بیشتر بخوانید


مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: ظرفیت شهرستان در هر دوره ۴۵ روزه، یک میلیون و ۳۴۳ هزار قطعه است.

به گفته حیاتی ،شهرستان شیروان ۵۰ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و ۳۸۳ هزار و ۸۴۰ قطعه با جوجه ریزی، ۶ میلیون و ۳۶۴ هزار و ۱۴۳ قطعه در سال است.

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.