خدمات نظام باید به مردم بازگو شود

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مسوولان باید خدمات نظام و دولت را به مردم بازگو کنند .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، احمد علی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در همایش فرمانداران سیستان و بلوچستان از اقدامات فرمانداران در مدیریت و مقابله با کرونا قدردانی کرد و اظهارداشت: با وجود محدودیت امکانات شرایط استان به سمت مطلوب پیش می‌رود و تصمیمات و اقدامات فرمانداران و دانشگاه‌های علوم پزشکی و سایر دستگاه‌های متولی در این حوزه جای تقدیر دارد، اما با این حال نباید اجازه داد که جامعه به سمت عادی انگاری برود بلکه همچنان باید رعایت فاصله گذاری‌ها اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی مد نظر قرار داشته باشد.

او با بیان اینکه آموزش و پرورش به لحاظ تربیت نیروی انسانی، مبنای توسعه به شمار می‌رود از اقدامات آموزش و پرورش و اعضای شورای آموزش و پرورش در شرایط همه گیری کرونا و آموزش در نقاطی که پوشش اینترنت و تلویزیون وجود ندارد قدردانی کرد و تلاش بیشتر برای رفع کمبود‌های موجود را خواستار شد.

استاندار سیستان و بلوچستان به مشکلات کمبود گاز اشاره کرد و افزود: سهمیه گاز استان ۳۰ درصد نسبت به سال ۹۷ افزایش پیدا کرده و از سویی تعداد پنج هزار انشعاب گاز شهری به ۴۹ هزار انشعاب افزایش یافته و ۴۰ هزار انشعاب دیگر نیز آماده واگذاری است و در کنار آن نیز مبلغ پنج میلیون تومان وام قرض الحسنه به متقاضیان اعطا می‌شود.

او بیان کرد: در سال‌های گذشته ۶۰ درصد سهمیه گاز مایع جذب می‌شد و هم‌اینک ۹۰ درصد سهمیه گاز مایع جذب و ۴۹ هزار مشترک گاز شهری هم اضافه شده که این موارد اقدامات شایانی برای رفع مشکلات مردم در حوزه تامین گاز در استان است که قابل انکار نیست.

موهبتی ادامه داد: در بحث آرد نیز ۲هزار و۵۰۰ تن در سالجاری به سهمیه سیستان و بلوچستان افزوده شد و این در حالیست که در ۱۰ سال گذشته هیچ گونه افزایش سهمیه آرد در استان وجود نداشته است.

او افزود: توزیع سهمیه نیز به گونه‌ای بود که در برخی نقاط ۱۶ کیلو و در برخی مناطق چهار کیلو سرانه آرد دریافت می‌کردند که با برنامه ریزی و در نظر گرفتن شاخص‌های مختلف اصلاح سهمیه انجام گرفت.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: هر چند با شرایط ایده آل فاصله داریم و مافیای قاچاق آرد وجود دارد، ولی با کسانی که زیاده خواهی داشتند برخورد شده است.

او تصریح کرد: در حوزه ارتباطات در ابتدای دولت دوازدهم ۳۱۵ روستای بالای ۲۰ خانوار از اینترنت برخوردار بودند و هم‌اینک بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ روستا به اینترنت دسترسی دارند و طی چهار ماه آینده نیز هزار و ۲۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار و ۳۰۰ روستای زیر ۲۰ خانوار نیز به اینترنت دسترسی پیدا خواهند کرد.

موهبتی تاکید کرد: فرمانداران موظفند خدمات نظام در استان را تشریح کنند و مدیران را نیز به این موضوع موظف کنند و در این زمینه مطالبه‌گری داشته باشند.

او تصریح کرد: دولت در شرایطی این خدمات را ارائه می‌دهد که کشور با درآمد نفتی هشت میلیارد دلار روبروست در حالیکه در دولت‌های گذشته این رقم ۱۲۰ تا ۱۴۰ میلیارد دلار بوده که این نشان می‌دهد ارائه خدمات در چنین شرایطی بسیار حائز اهمیت و نشان از توجه به این استان دارد.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار