معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران:

فروش آرد به صورت خارج از شبکه ممنوع است

عسگری گفت: فروش آرد خارج از شبکه ممنوع بوده و تاکنون پرونده‌های زیادی در این خصوص داشته‌ایم.

حشمت الله عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: فروش آرد به صورت خارج از شبکه ممنوع است و تاکنون پرونده‌های زیادی در این خصوص داشته‌ایم.

وی افزود: درحال حاضر گندم کیلویی ۲ هزار و ۹۰۰ تومان خریداری می‌شود و حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومان هزینه تبدیل آن به آرد است، ولی حدود ۶۰۰ تا ۹۰۰ تومان به نانوایان فروخته می‌شود، یعنی بالای دو هزار تومان یارانه آن است.

وی گفت: این شیوه جدید حملی که برپا کرده ایم باعث شده تا زمان تحویل آرد از ۱۸ روز، در چند شهر ما به زیر ۴۸ ساعت و در استان تهران هم به زیر ۵ روز برسد.

وی ادامه داد: نانوایی‌ها خیلی ناراضی بودند که آرد را دیر تحویل می‌گیرند و در غرب استان تهران عدم پخت نان بسیار رخ می‌داد. قبلا آرد که از کارخانجات بیرون می‌آمد هیچ نظارتی وجود نداشت که این آرد پخت می‌شود یا نه، اما در حال حاضر سامانه مکان محوری طراحی شده و همه نانوایی‌ها و ماشین‌های حمل، موقعیت مکانیشان مشخص است و در هرلحظه می‌توان مبدا، مقصد و موقعیت لحظه‌ای ماشین حمل آرد را بررسی کرد و این سامانه باعث می‌شود تا هدر رفت آرد در شبکه کاهش پیدا کند.

عسگری بیان کرد: ما دو نوع آرد داریم یکی آردی است که قیمت آن ۶۶۵ تومان است که برای نان‌هایی مانند لواش استفاده می‌شود و قیمت هر کیلو گرم آرد نوع دوم، ۹۰۰ تومان است و برای نان سنگگ و بربری از آن استفاده می‌شود.


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۶ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
حالا قیمتش هیچی، این مواد شیمیایی رو که به اسم ویتامین به خوردمون میدهند را چه کنیم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۹ ۰۶ بهمن ۱۳۹۹
می خان زیاد عمر نکنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۳ ۰۶ بهمن ۱۳۹۹
قانون برای مردم بیچاره است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۴ ۰۶ بهمن ۱۳۹۹
خدا ذلیلشون کنه یه کیسه آرد دو می دن صد تومن.می گن گندم شده کیلو چهار تومن پنج تومن
Germany
ناشناس
۱۴:۴۳ ۰۶ بهمن ۱۳۹۹
سلام خواهش میکنم پیگیری کنی کهچرا سبوس نان رو می‌گیرند اسیدفولیک میزنند خمیر داخل کروه میره واسید فولیک تبدیل بهسم میشه کهبروی حافظه اثر سؤ میذاره درضمن اردقاطی داره نان‌ها بعداز سردشدنمثل چوب سفت میشه احتمالأ اردذرت میزنن
آخرین اخبار