به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،زینب جوانمردی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: دیروز در راستای نظارت بر اجرای دستورالعملهای بهداشتی در تولید و با هدف کنترل مستمر و نظارت بر نحوه صحیح فرایند تولید و همچنین نظارت بر اجرای صحیح رعایت دستورالعملهای بهداشتی جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و بررسی نواقص موجود جهت اخذ پروانههای بهداشتی بهره برداری و ساخت، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو آبادان با همراهی کارشناس مدیریت توسعه نواحی صنعتی منطقه آزاد اروند از شرکت تولیدی نان و کلوچه شهرستان آبادان بازرسی بعمل آوردند.
او افزود:در این شرکت کیک ساده و روغنی و نان تست و کعک تولید میشود.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان اضافه کرد: در این بازرسی سالنهای تولید و بسته بندی و انبارهای شرکت مورد بررسی و بازرسی قرار گرفت و کارشناسان این معاونت از نزدیک روند تولید بهداشتی محصولات را مورد ارزیابی قرار داده و در خصوص برخی نکات بهداشتی و قانونی تذکرات لازم داده شد.
او گفت:در همین راستا شماره تلفن ۱۹۰ وزارت بهداشت و درمان آماده دریافت گزارشات و شکایات شهروندان گرامی است.
انتهای پیام/ د