کلاهبرداری یک میلیاردی با همراه بانک جعلی در استان مرکزی

پلیس استان مرکزی کلاهبردار یک میلیارد ریالی با اپلیکیشن جعلی همراه بانک را دستگیر کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، سرهنگ احسان آنقی رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی از شناسایی شخصی که با ساخت اپلیکیشن جعلی همراه بانک یکی از بانک‌های رسمی کشور اقدام به سرقت یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال از حساب‌های هم‌وطنان کرده، خبر داد.

سرهنگ آنقی گفت: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر برداشت غیرمجاز ۵۵۰ میلیون ریال از حسابش، پرونده‌ای در این زمینه تشکیل و موضوع در دستورکار کارشناسان پلیس فتا استان قرار گرفت.

او اضافه کرد: با انجام تحقیقات لازم و در پی بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد شاکی پرونده برای نصب نرم‌افزار همراه بانک به‌روز رسانی شده یکی از بانک‌های رسمی کشور در موتور جست‌وجوگر گوگل اقدام به جست‌وجو کرده است.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی بیان کرد: مالباخته پس از مشاهده و دانلود اولین لینک نرم‌افزار که مشابه نرم‌افزار اصلی بانک بوده، به صورت ناآگاه نرم افزار مخرب را بر روی تلفن همراه خود نصب کرده و در دام سارقان اینترنتی گرفتارشده است.

او ادامه داد: با بررسی‌های تخصصی کارشناسان پلیس، سرانجام فردی که اقدام به برداشت غیرمجاز از این شهروند کرده بود، در استان تهران شناسایی و دستگیر شد.

سرهنگ آنقی تصریح کرد: متهم در اظهارات خود اعلام داشت که با شخصی در خارج کشور آشنا شده است که آن شخص وجوه متعدد به‌حساب وی واریز کرده است و متهم حاضر از نحوه واریز وجه و یا سرقتی بودن وجوه واریزی به‌حسابش بی‌اطلاع بوده است.

او افزود: در ادامه تحقیقات از متهم مشخص شد که مقداری از وجوه واریزشده به‌حساب خود را برداشت و مابقی را برای آن شخص در خارج از کشور ارسال می‌کرده است.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: تاکنون دو مالباخته دیگر در استان‌های کرمان و اصفهان که مبلغی بالغ بر ۶۰۰ میلیون ریال نیز از آن‌ها برداشت‌شده است، شناسایی شده اند که جمع مبلغ سرقت شده از سوی این افراد در سطح کشور به یک میلیارد و صد و پنجاه میلیون ریال می‌رسد.

او با بیان اشاره به ادامه تحقیقات پلیس در این پرونده اظهار کرد: با توجه به شیوه‌های گوناگون و نوین کلاهبرداران و سارقان اینترنتی در انجام اعمال مجرمانه و خرابکارانه‌ی خود هم‌وطنان به این موضوع توجه داشته باشند که دانلود نرم‌افزار را تنها از مارکت‌های معتبر یا سایت اصلی بانک انجام دهند.

سرهنگ آنقی از مردم خواست به هیچ‌وجه برای خرید شارژ، انتقال وجه، دانلود نرم‌افزار بانکی یا هرگونه تراکنش مالی از جست‌وجو در سایت گوگل یا سایر موتور‌های جست‌وجوگر استفاده نکنند.

انتهای پیام / ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.