فتاپور مطرح کرد؛

لزوم مراجعه خانواده‌ها برای غربالگری اختلالات بینایی/ تنبلی چشم تا ۷ سالگی قابل درمان است

معاون توسعه و امور پیشگیری بهزیستی استان تهران گفت: لازم است که هر سه سال یکبار کودکان تست غربالگری چشم دهند.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن فتاپور معاون توسعه و امور پیشگیری بهزیستی استان تهران درباره برنامه کشوری پیشگیری از تنبلی چشم و سایر اختلالات بینایی، اظهار کرد: تنبلی چشم اگر در زمان مناسب تشخیص داده شود قابل درمان است، اما اگر بعد از ۷ سالگی کودک یا نهایتا ۱۰ سالگی‌اش تشخیص داده شود، نمی‌توان اقدامی برای آن انجام داد.

وی ادامه داد: ۶۱۶ هزار و ۱۹۰ کودک در سال ۹۸ غربالگری چشم شدند و ۱۸ هزار و ۴۲۹ کودک بیمار و ۲۵۷۳ کودک دچار تنبلی چشم بودند.

فتاپور گفت: با دخالت‌های انجام شده هر ساله ۱۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان از بار مالی اضافه شده به جامعه برای نگهداری یک کودک مبتلا به تنبلی چشم جلوگیری می‌شود.

معاون توسعه و امور پیشگیری بهزیستی استان تهران بیان کرد: در سال جاری به دلیل مسائل کرونا در حدود ۶۰ درصد کودکان غربال شده‌اند که شامل ۳۷۴ هزار و ۷۹۰ کودک بوده‌اند و ۱۶۰۰ کودک مبتلا به تنبلی چشم نیز تاکنون شناسایی شده‌اند.

وی با اشاره به لزوم مراجعه خانواده‌ها برای غربالگری تنبلی چشم، خاطرنشان کرد: لازم است هر سه سال یکبار کودکان برای غربالگری چشم به مراکز غربالگری مراجعه کنند، اما متأسفانه با عدم مراجعه خانواده‌ها برای غربالگری مواجه هستیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار