نظارت بازرسان بر روند کشتار و فروش مرغ گرم در هرمزگان/ آیا بازار به ثبات می‌رسد؟

رئیس سازمان صمت هرمزگان از آغاز طرح ویژه نظارت بر بازار مرغ گرم با هدف جلوگیری از التهاب در بازار استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، خلیل قاسمی، رئیس سازمان صمت هرمزگان با اشاره به آغاز طرح ویژه نظارت بر بازار مرغ گرم در استان هرمزگان گفت: در این طرح که از صبح امروز آغاز شده است، ۴۰۰ بازرس و همیار سازمان صمت بر روند کشتار، توزیع و فروش مرغ گرم نظارت می‌کنند.

قاسمی افزود: مرغ‌های گرم کشتار شده در کشتارگاه‌های استان با حضور بازرسان سازمان صمت به واحد‌های فروش ارسال می‌شوند.

او گفت: مرغ‌های توزیع شده در واحد‌های صنفی نیز با حضور بازرسان به فروش می‌رسند.

رئیس سازمان صمت هرمزگان افزود: بازرسان به صورت ۲۴ ساعته و نامحسوس بر روند توزیع و عرضه مرغ گرم در بازار نظارت می‌کنند.

قاسمی گفت: هدف از اجرای این طرح ایجاد آرامش و جلوگیری از التهاب در بازار مرغ گرم است.

او افزود: در صورت نیاز، مرغ منجمد نیز با قیمت هر کیلوگرم ۱۷۵۰۰ تومان در بازار عرضه می‌شود.

رئیس سازمان صمت هرمزگان گفت: با تولید و توزیع روزانه ۱۳۰ تن مرغ گرم و منجمد، کمبودی در بازار وجود ندارد.


بیشتر بخوانید


البته بررسی‌های میدانی صورت گرفته از سطح شهر، خلاف حرف‌های رئیس سازمان صمت هرمزگان را نشان می‌دهد و کمبود مرغ در بازار کاملا مشهود است.

حالا باید منتظر ماند و دید که با اجرای طرح نظارت ویژه بر بازار مرغ گرم در هرمزگان، مشکل کمبود مرغ در بازار استان طی روزهای آینده  بر طرف خواهد شد یا مثل وعده و وعید‌های قبلی تنها در حد حرف باقی خواهد ماند؟!

انتهای پیام/ب

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
آخرین اخبار
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر