گوردخمه باستانی "دکان داوود" در کجا قرار دارد؟

رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان سرپلذهاب از اجرای پروژه راه دسترسی به گوردخمه باستانی "دکان داوود" خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مظفر غلامی رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان سرپلذهاب گفت : باتوجه به ناهموار بودن راه دسترسی گردشگران به گوردخمه "دکان داوود" و اهمیت این اثر تاریخی، پروژه تسهیل راه دسترسی گردشگران به آن را آغاز کرده ایم.

او گفت : درحال حاضر راه دسترسی به این گوردخمه باستانی به شکل خاکی است و در حال زیرسازی و تعریض آن برای سنگفرش کردن آن هستیم و امیدواریم این پروژه را ظرف یک ماه آینده به اتمام برسانیم.

رئیس میراث فرهنگی شهرستان سرپلذهاب افزود: باتوجه به وجود تعدادی اثر تاریخی مهم همانند آنوبانی نی ۴۰۰۰ ساله، قلعه مریم، زیج منیژه، تاق گرا و ... در سرپلذهاب گردشگران زیادی هرساله برای دیدن این آثار به شهرستان سفر می‌کنند و دیداری هم از گوردخمه ارزشمند دکان داوود دارند، بنابراین در نظر داریم بستر بازدید آن‌ها از این اثر را تسهیل کنیم.

او افزود: علاوه بر گردشگران زیادی که هرساله برای بازدید از این اثر تاریخی از خارج از استان می‌آیند، باتوجه به تقدسی که بین مردم منطقه دارد، هرساله آیین‌ها و مراسم مذهبی خاصی نیز در این محل برگزار می‌شود، بنابراین تصمیم برآن گرفته شد که راه دسترسی به آن را راحت‌تر و هموارتر کنیم.

غلامی در خصوص قدمت این اثر تاریخی گفت: تاکنون کاوش باستان شناسی برای مشخص شدن قدمت گوردخمه دکان داوود انجام نشده، اما براساس گمانه‌ها و شواهد باستان شناسی و وجود تصویر شخصی با لباس مادی در پایین دست گوردخمه به نظر می‌رسد که اثری متعلق به دوره ماد‌ها و مربوط به آخرین پادشاه این قوم باشد .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار