عضو سازمان نظام مهندسی کشور خبر داد؛

کاهش چشم‌گیر صدور پروانه‌ ساخت در کشور

نصرالله گفت: در چند سال گذشته شاهد کاهش چشم گیر صدور پروانه‌های ساخت در کشور بوده ایم.

به گزارش  خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، نصرالله مجری انجمن مدیریت پروژه ایران در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری بین سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران و انجمن مدیریت پروژه ایران با بیان اینکه این انجمن دارای رتبه و درجه A است و در زمینه آموزش و ارزیابی‌های اولیه و تخصصی اقدامات موثری صورت گرفته است.

او با بیان اینکه در حوزه اجرای پروژه‌های پژوهشی اقدامات بسیار موثری انجام شده است گفت: با حضور اساتید مجرب همچنین با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان توانستیم گام‌های موثر و مطلوبی را در این بخش برداریم.

مجری انجمن مدیریت پروژه ایران با بیان اینکه هدف این انجمن ارتقای مدیریت پروژه در کشور است اظهار کرد: افراد فکر می‌کنند وقتی که مهندس شدند مدیر هم هستند، اما مدیریت یک علم است و باید قواعد آن را آموخت.

او تاکید کرد: کمتر پروژه‌ای داریم که سر وقت و در موعد مقرر به اجرا برسد و با همان هزینه برآورد شده در ابتدای کار مورد بهره‌برداری قرار بگیرد و وقتی پروژه‌ای عقب می‌افتد مدیریت در آ‌ن پروژه گم می‌شود.

عضو نظام مهندسی کشور با بیان اینکه تامین سرپناه برای مردم از وظایف دولت است اظهار کرد: متاسفانه در چند سال گذشته تفکری حاکم بود که دولت که کار به خانه مردم دارد و هر کسی خانه می‌خواهد خودش نسبت به ساخت آن اقدام کند و همین تفکر باعث شد صدور پروانه ساخت و ساز بسیار کاهش پیدا کند و روند اجرای مسکن مهر به شدت آسیب دید.

او ادامه داد: ساخت و ساز در این سال‌ها به شدت افت پیدا کرد و تقاضا بر روی هم انباشت شد و افزایش یافت و امروز با بحران جدی مسکن مواجه هستیم.

نصرالله گفت: به دلیل همین سیاست‌هاست که شاهد مشکلات در بحث ازدواج جوانان، حاشیه نشینی و معضلات اجتماعی هستیم. امروز ۱۹ میلیون نفر در ایران حاشیه نشین هستند و در بدترین وضعیت زندگی می‌کنند .

او تاکید کرد: همه ما در برابر تامین سرپناه مردم رسالتی داریم و تلاش می‌کنیم که این فضا را بشکنیم و نهضت ساختمان سازی را آغاز کنیم.

این مقام مسئول با اشاره به افت صدور پروانه ساخت و ساز در کشور گفت: در حالی که در سال ۹۲ برای ۵۰ میلیون متر مربع پروانه ساخت صادر شده بود، این عدد در سال گذشته به ۱۰ میلیون متر مربع رسید.

مجری انجمن مدیریت پروژه با بیان اینکه امروز به ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکونی نیازمندیم، ادامه داد: تامین این میزان واحد مسکونی کار بسیار بزرگی است که بخشی از آن را می‌توان از خانه‌های خالی تامین کرد.

در ادامه این برنامه مهدی روانشادنیا خزانه دار انجمن مدیریت پروژه ایران با بیان اینکه  این انجمن علمی و تخصصی ۳هزار و  ۴۲۲ عضو حقیقی و ۳۴۰ عضو حقوقی دارد گفت: کمیته‌های تخصصی مختلفی در این حوزه در قالب ساختار انجمن ایجاد شده است.

روانشادنیا با بیان اینکه انجمن بین المللی ساختمان‌ دارای رتبه و رده‌های علمی مختلفی است افزود: در این بخش سعی کرده ایم از طریق مجریان ذیصلاح در تمامی پروژه‌ها که استفاده از آن‌ها اجباری شده است ، گام‌های مطلوبی در حوزه ساخت وساز برداریم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار