کد خبر: ۸۲۳۶۳
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۵

هندی ها و پاكستانی ها در مقایسه با سایر كشورهای جهان بیشترین مصرف كننده های چاشنی معطر «هل» هستند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ «هل» میوه گیاهی از تیره زنجبیل است و انواع مختلف آن شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز هستند كه نوع سبز آن عطر تندتری دارد.
مطالعات نشان می دهد كه این چاشنی خواص درمانی مفیدی دارد از جمله این كه به عنوان دارو برای معالجه سرفه، سرماخوردگی و تب استفاده می شود.
به نوشته روزنامه اكسپرس، سایر خواص درمانی هل عبارتند از:
دانه «هل» تقویت كننده معده، ضد نفخ و بادشكن است و در ضمن به هضم غذا نیز كمك می كند.
در صورتی كه عرق بدبویی دارید یا دهان شما بوی خوبی نمی دهد، شش گرم «هل» را با غلاف آن به صورت چای دم كنید و در طول یك روز به مرور بنوشید.
این چاشنی برای درمان استفراغ و تهوع نیز توصیه می شود.
«هل» تقویت كننده قلب و اعصاب است اما مصرف زیاد آن، هم تپش قلب را افزایش می دهد و هم برای بیماری های روده و ریه مفید نیست.
مصرف «هل» برای رفع سردرد و كاهش حملات بیماری صرع نیز سودمند است./ح
 

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سروش خبر
ایتا خبر
ویسپی خبر
گپ خبر
آی گپ خبر
بله خبر
توییتر خبر
اینستاگرام خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر