عشایر هرمزگان تولید کننده بیش از ۳ هزار تن گوشت قرمز

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: استان هرمزگان بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ خانوار عشایری دارد.

عباس مویدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به تولید بیش از ۳ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر در استان هرمزگان گفت: جامعه عشایر یک جامعه مولد است.

مویدی گفت: استان هرمزگان بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ خانوار عشایری دارد که به صورت درون کوچ و برون کوچ در شهرستان‌های حاجی آباد، رودان، بندرعباس، میناب، بستک، بشاگرد، پارسیان، سیریک و جاسک به شکل رمه گردان و کوچ رو زندگی می‌کنند.

او با بیان اینکه جمعیت عشایر استان بیش از ۱۵ هزار نفر است، گفت: عشایر استان دارای ۵۰ هزار واحد دامی و ۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی هستند و ۱۶ هزار تن محصولات باغی و ۲ هزار و ۵۰۰ تن محصولات زراعی تولید می‌کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به ساماندهی اسکان ۵۰۰ خانوار عشایری گفت: اقداماتی نیز برای برق دار کردن چاه‌های آب و بهسازی راه‌ها در مناطق عشایری صورت گرفته است.

برچسب ها: عشایر ، گوشت قرمز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.