استقرار ۴۰ هزار زلزله‌زده در کمپ‌های موقت خوی

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: در کوتاه ترین زمان باید کار آواربرداری در مناطق زلزله زده شهرستان خوی به پایان رسیده و روند احداث منازل مسکونی آغاز شود.

محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان‌غربی عصر امروز در جلسه ستاد هماهنگی بازسازی مناطق زلزله زده شهرستان خوی با اشاره به اقدامات دولت پس از زلزله مهر ماه این شهرستان، اظهار داشت: دولت با یک اقدام جهادی توانست پیشرفت ۷۰ درصدی را در نوسازی و بازسازی یک هزار و ۱۰۰ واحد احداثی و چهار هزار و ۲۰۰ واحد تعمیری به ثبت برساند که در نوع خود کم نظیر است.

وی با بیان اینکه  تمام مصوبات برای بازسازی و نوسازی زلزله مهرماه خوی اجرایی شده است، ادامه داد: با وجود تمام محدودیت‌ها، پیگیری برای تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبارات کار آسانی نبود که این روند باید برای بازسازی مناطق زلزله زده بهمن ماه نیز دنبال می‌شود.

استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه طبق ارزیابی‌های انجام شده، ۲ هزار ۱۰۰ واحد خسارت دیده باید مجددا احداث شوند، افزود: تقریبا سه چهارم این واحد‌ها مربوط به منازل روستایی و مابقی شهری هستند.

وی به استقرار حدود ۴۰ هزار نفر در کمپ‌های استقرار موقت شهرستان خوی اشاره کرد و گفت: استقرار طولانی مدت در این کمپ‌ها می‌تواند حادثه آفرین باشد در همین راستا نیز باید با آغاز هرچه سریعتر نوسازی و بازسازی، شرایط زندگی مردم به حالت عادی باز گردد.

معتمدیان همچنین به ضرورت تسریع در مدت زمان اعطای پروانه ساخت به واحد‌های احداثی در مناطق زلزله زده تاکید کرد و یادآور شد: در بحث اعطای پروانه نهاد‌های متولی باید در روز‌های تعطیل نیز فعال باشند و در ۲۴ ساعت برای هر واحد روستایی پروانه لازم را صادر کنند.

وی بر استفاده از اصول مهندسی تخصصی و مصالح ساختمانی با کیفیت در بازسازی مناطق زلزله زده تاکید کرد.

مستاجرانی که واحد مسکونی آنان در زلزله⁩ خوی دچار آسیب شده و نیازمند احداث مجدد یا تعمیر است، می‌توانند با دریافت معرفی نامه از بنیاد مسکن، به اداره راه و شهرسازی مراجعه و برای بهره مندی از مزایای ویژه طرح نهضت ملی مسکن اقدام کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۷ ۲۰ بهمن ۱۴۰۱
خیلی سخته. آخه برج سازی خودش عامل اصلی تلفات زیاد در زلزله است باید تعداد طبقات کمتر ولی استحکام بیشتر باشد. دیدیم که در زلزله ترکیه ساختمان های نوساز پشت سر هم فرو می ریزند شهرسازی مدرن اصلا خوب نیست باید رو به معماری ایرانی اسلامی بیاوریم استحکام ساختمان با طبقات کمتر یا ویلایی... مردم شهرها به سمت روستاها برگردند اونجاها رو مثل گذشته آباد کنند نه اینکه همه یکجا هجوم بیاورند....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۰ ۱۹ بهمن ۱۴۰۱
توکه خیلی دلت میسوزه براشون خونه بسازفکرکردی به همین راحتیه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۷ ۱۹ بهمن ۱۴۰۱
بعدشم یه کانکس بهشون میدید و بیچاره ها تا چندسال باید تو کانکس زجر بکشن