ظرفیت تولید مرغ در بوشهر افزایش یافت

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: ظرفیت تولید مرغ در استان بوشهر افزایش یافت.

افشین قطبی صبح شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش ظرفیت تولید مرغ در استان بوشهر، اظهار داشت: هم اینک حدود ۲۰۰ واحد مرغداری با ظرفیت هفت میلیون قطعه در استان بوشهر فعال است که بر اساس برنامه‌ریزی اقدام به جوجه‌ریزی و پرورش مرغ و ارائه به بازار می‌کنند.

وی اضافه کرد: علاوه بر این یک واحد مرغ مادر با ظرفیت ۲۰ هزار قطعه و یک واحد جوجه‌کشی با ظرفیت ۲۵ میلیون قطعه برای تولید جوجه یک روزه در حال فعالیت است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به تولید گوشت مرغ در سال ۱۴۰۱ خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۳۴ هزار تن گوشت مرغ در استان بوشهر تولید و روانه بازار شد.

قطبی توان تولید گوشت مرغ در استان را مورد اشاره قرار داد و افزود: ظرفیت ایجاد شده در واحدهای مرغداری گوشتی استان توان تولید ۵۰ هزار تن گوشت مرغ در سال دارد و چنانچه شرایط بازار اجازه دهد به‌راحتی این ظرفیت ایجاد شده قابل فعال شدن است.

وی از تکمیل حلقه‌های صنعت مرغداری در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: با حمایت ویژه مسئولان، حلقه‌های ارزش در زنجیره صنعت مرغ هر سال در حال کامل شدن و امید است امسال ۲ واحد مرغ مادر و یک واحد جوجه‌کشی که وظیفه تأمین جوجه یک‌روزه واحدهای گوشتی را بر عهده دارند به واحدهای موجود اضافه شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اضافه کرد: ظرفیت ۲ واحد جدید مرغ مادر استان بوشهر اکنون ۵۰ هزار قطعه و ظرفیت جوجه‌کشی تولید ۱۲ میلیون جوجه یک‌روزه در سال است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.