به گفته مدیر کریدور فناوری تا بازار ستاد نانو، مسیر توسعه نانو از تولید علم به سمت تجاری‌سازی و بازارمحوری حرکت کرده و صرفه‌جویی ارزی ناشی از نانوکاتالیست‌ها و نانودارو‌ها به بیش از ۴۸۰ میلیون دلار رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریزاد اقبالی - علی طهاری، مدیر کریدور فناوری تا بازار ستاد توسعه فناوری نان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ایران بر اساس آخرین آمار در جایگاه ششم تولید فناوری نانو در جهان قرار دارد و مسیر توسعه این حوزه از تولید علم به‌سوی تجاری‌سازی، توسعه بازار و صادرات تغییر جهت داده است. بیش از ۱۸۵۰ محصول نانویی در کشور دارای تأییدیه نانومقیاس هستند و اکنون در بازار حضور دارند.

طهاری حجم بازار محصولات نانویی را حدود ۹۷ همت اعلام کرد و افزود: سهم صادرات این حوزه با رقمی معادل ۱۸۳ میلیون دلار، نزدیک به یک‌سوم کل صادرات محصولات دانش‌بنیان کشور را تشکیل می‌دهد.

او ادامه داد: استفاده از نانوکاتالیست‌های ایرانی تاکنون حدود ۳۶۰ میلیون دلار کاهش ارزبری ایجاد کرده و در حوزه نانودارو‌ها نیز رقمی نزدیک به ۱۲۰ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی ثبت شده است.

برچسب ها: نانو ، دانش بنیان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
احسان
۱۱:۵۴ ۲۴ آبان ۱۴۰۴
دروغ دروغ دروووووووغ ....
دیگه خدا هم بیاد پایین و شما رو تایید کنه بازم قبول نمیکنیم!
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۱۰:۲۹ ۲۴ آبان ۱۴۰۴
کم کم محصولات نانوایی هم دیگه تو ایران پیدا نمیشه.محصولات نانویی پیشکش .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۷ ۲۳ آبان ۱۴۰۴
ماشاءالله ایران
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۵ ۲۳ آبان ۱۴۰۴
هسته ای و نانو و ماهواره و از این قبیل کارها در سایه همکاری و مشارکت سایر کشورهاست که بسود مملکت تمام میشه
در غیراینصورت با اینها پوز دادن شعار پوپو لیستی بیش نیست !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۱ ۲۳ آبان ۱۴۰۴
نانو = ناجی بشر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۰ ۲۳ آبان ۱۴۰۴
پس کجاست این محصولات چرا در کشور در بازار نیست