معاون امور فرهنگی کمیته امداد از ارائه آموزش‌های مهارتی پیش از ازدواج به دختران تحت حمایت خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ الهام قبادی- حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی متقی‌فر، معاون امور فرهنگی کمیته امداد در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اهمیت انتخاب صحیح و آگاهانه به عنوان بنیان تشکیل خانواده‌ای مستحکم، اظهار کرد: در این رویداد فرهنگی-آموزشی با عنوان «کاروان زندگی»، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های جذاب و هنرمندانه، در قالبی شاد و موثر به انتقال مفاهیم کلیدی پرداخته می‌شود.

وی افزود: در این رویداد، مباحث ازدواج سالم و سازگاری و درک متقابل، تشریح مقوله هم‌کفو بودن دختران و پسران و تاثیر آن در انتخاب صحیح و همچنین در خصوص شخصیت‌شناسی زوجین و طب سنتی، مطالبی ارائه می‌شود.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد خاطرنشان کرد: این رویداد، یک حرکت جمعی ماحصل همکاری وزارت ورزش و جوانان، سازمان تبلیغات اسلامی و کمیته امداد است که در همین راستا، نخستین برنامه کاروان زندگی با مشارکت هزار نفر از دختران تحت حمایت در استان اصفهان برگزار شد.

وی تاکید کرد: این رویداد فرهنگی-آموزشی با حضور اساتید و چهره‌های برجسته از جمله فرهنگی و حوزه ازدواج و خانواده در گروه سنی دختران مددجوی ۱۸ تا ۳۰ سال برگزار شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۰۵:۱۳ ۲۲ دی ۱۴۰۴
برای همه برگذار کنید امار طلاق بالا است مسئله اسان سازی ازدواج مهم تره
Iran (Islamic Republic of)
امیرحسین
۰۲:۲۸ ۲۲ دی ۱۴۰۴
خواهش میکنم ازتون که اینقدر شبه علم طب سنتی به خورد مردم ندین. کلی آدم بخاطر همین طب سنتی الکی الکی مردن باز شما دست برنمیدارین؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۶ ۲۱ دی ۱۴۰۴
همه والدین باید کلاس نوزاد داری و طرز نگهداری از نوزاد رو ببینن و کتابهای مشکلات نوزادان و رفع اونا رو مطالعه کنن
آخرین اخبار