سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید اعلام کرد که خدمه نفتکشی که امروز توقیف شد، «در صورت لزوم» برای پیگرد قانونی به آمریکا منتقل خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - کارولین لیویت، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید می‌گوید نفتکش مرتبط با ونزوئلا که امروز توسط واشنگتن توقیف شد، حامل «نفت تحریم‌شده» بود و «حکم توقیف قضایی» علیه خدمه آن وجود دارد.

لیویت مدعی شد: «خدمه اکنون به دلیل نقض قانون فدرال قابل پیگرد قانونی هستند و در صورت لزوم برای چنین پیگرد قانونی به خاک آمریکا انتقال داده می‌شوند».

سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید اظهار داشت که این نفتکش به ناوگان سایه ونزوئلا مرتبط است. وی مدعی شد: «این کشتی پس از به اهتزاز درآوردن پرچم دروغین، بدون تابعیت شناخته شد.»

آمریکا امروز دو نفتکش را که پیش‌تر تحریم کرده بود و می‌گوید مرتبط با ونزوئلا هستند، توقیف کرد. یکی از این نفتکش‌ها از دو هفته پیش تحت تعقیب آمریکا بوده است. گفته می‌شود برخی خدمه این کشتی روس هستند و حتی پرچم روسیه روی بدنه آن نقاشی شده است.

وزارت خارجه روسیه پس از اعلام خبر توقیف این کشتی، از آمریکا خواست مانع بازگشت خدمه روس به وطن خود نشود.

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در کنگره، اظهار داشت که نفت توقیف شده امروز به عنوان بخشی از توافقی که روز سه‌شنبه توسط ترامپ اعلام شده، فروخته خواهد شد. طبق این توافق، ونزوئلا تا ۵۰ میلیون بشکه نفت به ایالات متحده ارائه خواهد داد. روبیو گفت: «می‌دانید مقامات موقت در ونزوئلا چه درخواستی دارند؟ آنها می‌خواهند نفتی که توقیف شده بخشی از این معامله باشد. آنها درک می‌کنند که تنها راهی که می‌توانند نفت را جابجا کنند و درآمد کسب کنند و دچار فروپاشی اقتصادی نشوند، همکاری و مشارکت با ایالات متحده است.»

دو کشتی که امروز توقیف شدند، به حداقل دو کشتی دیگر می‌پیوندند که ماه گذشته توسط نیرو‌های آمریکایی توقیف شده بودند.

منبع: رویترز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۰ ۱۸ دی ۱۴۰۴
کاخ سفید: ترامپ بعنوان مجرم بودن در دزدی دریایی و نسل کشی وکودک کشی تحت تعقیب قراردارد جایزه بگیرها اقدام کنند واورا تحویل دهند
Iran (Islamic Republic of)
دکتر محسن ن
۰۹:۴۵ ۱۸ دی ۱۴۰۴
باید در اقدامی مشابه تمام کشتی های آمریکایی توقیف شوند و در صورت نیاز همه شان را با اژدر و پهباد به آتیش بکشید ترامپ قمارباز کله زرد دهها پرونده فساد مالی و اخلاقی داره باید خودش محاکمه شود رژیم تروریستی آمریکا صلاحیت حرف زدن و توقیف هیچ کشتی را ندارد.کشورهای مستقل و آزاده چین روسیه کره شمالی پاکستان و زخم خوردگان توسط آمریکا چون ژاپن کوبا عراق لیبی ونزوئلا افغانستان و...باید در عملیات سری کاخ سفید را از صحفه روزگار محو کنند این ها فقط زبان زور را می‌فهمند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۸ ۱۸ دی ۱۴۰۴
الان وقتشه که ایران قدرت خودش را نشون بده و یکبار دیگر دور دنیا را دور بزند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۰ ۱۸ دی ۱۴۰۴
همه سران امریکا با ترامپ با هم هستن و تو کشورها آشوب می‌کنند و به منابع دست برد میزنند از ادم کشی و ادم ربای و کودک کشی و جاسوسی خیانت و دین و مذهب و ....... ترسی ندارند ژنتيک امریکای از دزد و ادم کش ساخته شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۷ ۱۸ دی ۱۴۰۴
ژنتيک امریکایها از دزدی و آدم کشی ساخته شده ، این خاصیت لقمه ی حرام است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۷ ۱۷ دی ۱۴۰۴
خاک بر سر کشورهای کنم که با امریکا همسو هستند روزی خواهد رسید که این بلا دامن گیر خودشان شود امریکا قصد بلعیدن جهان را دارد جهان باید ا خواب غفلت بیدار شود
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۲۲:۳۷ ۱۷ دی ۱۴۰۴
دزدی تو روز روشن به این میگن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۷ ۱۷ دی ۱۴۰۴
مرگ بر ترامپ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۸ ۱۷ دی ۱۴۰۴
میگن مال خودمان بوده نه ونزوئلا
آخرین اخبار