مدارس برخی مناطق و شهرستان‌های کردستان، به دلیل برودت هوا، فردا شنبه چهارم بهمن، تعطیل و آموزش به صورت غیرحضوری خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان -براساس تصمیم فرمانداری شهرستان‌های مریوان و سروآباد و به منظور حفظ ایمنی شهروندان، همه مدارس در تمامی مقاطع تحصیلی در روز شنبه ۴ بهمن‌ماه تعطیل بوده و فعالیت ادارات شهرستان با ۲ ساعت تأخیر آغاز خواهد شد.

با توجه به وضعیت آب‌وهوا و جاده‌های دسترسی، مدارس در بخش‌های کلاترزان، سیروان و حسین‌آباد نیز، فردا به‌صورت غیرحضوری و در بستر شبکه شاد انجام خواهد شد.

براساس تصمیم فرماندار و رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان دهگلان، باتوجه به وزش باد شدید وکولاک برف کلیه مدارس این شهرستان در تمامی مقاطع تحصیلی در نوبت صبح به صورت غیرحضوری خواهد بود.

طبق اطلاعیه فرمانداری شهرستان سنندج نیز با توجه به بررسی آخرین وضعیت جوی و شرایط موجود، همه مدارس و ادارات در سطح شهر سنندج و بخش مرکزی این شهرستان، فردا شنبه ۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۴، به روال عادی دایر بوده و فعالیت خواهند داشت.

در شهرستان سقز نیز به علت برودت هوا فعالیت کلیه مدارس ابتدایی سطح شهر و روستا‌های شهرستان سقز ومنطقه زیویه در روز‌های شنبه، یکشنبه و دوشنبه، چهارم، پنجم و ششم بهمن با یک ساعت تاخیر می‌باشد.

مدارس کلیه مقاطع تحصیلی شهرستان قروه نیز فردا چهارم بهمن تعطیل و آموزش در بستر شبکه شاد برگزار می‌شود.

 

منبع: فرمانداری استان 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha