در پی خسارات گسترده واردشده به مساجد کشور در جریان اغتشاشات اخیر، بنیاد علوی با اجرای یک برنامه ملی، حمایت همه‌جانبه از ۲۶۳ مسجد آسیب‌دیده در ۲۵ استان را آغاز کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان- بر اساس ارزیابی‌های انجام‌شده، در جریان حوادث اخیر ۲۶۳ مسجد در نقاط مختلف کشور و در ۲۵ استان دچار آسیب‌دیدگی شده‌اند که از این تعداد، ۸۸ مسجد با آسیب کلی و ۱۰ مسجد با تخریب جدی مواجه بوده‌اند.

گزارش‌های میدانی نشان می‌دهد عمده خسارات وارده شامل تخریب درب‌ها و پنجره‌ها، آسیب به بخش‌هایی از نمای داخلی و خارجی و همچنین خسارت به تجهیزات اصلی مساجد از جمله سیستم‌های صوتی و تجهیزات گرمایشی و سرمایشی بوده است.

در همین راستا، بنیاد علوی تأمین اقلام ضروری متناسب با سطح خسارت هر مسجد از جمله تجهیزات گرمایشی و سرمایشی، سیستم صوتی و فرش سجاده‌ای را در دستور کار قرار داده است.

اجرای این برنامه با اولویت مساجد دارای آسیب‌دیدگی شدید انجام می‌شود و هماهنگی‌های لازم با نهاد‌های ذی‌ربط برای پیگیری بازسازی مساجد تخریب‌شده نیز در حال انجام است.

برچسب ها: اغتشاشات ، مساجد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۴ ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
فاتحه مع الصوات
Iran (Islamic Republic of)
جواد حیدری
۱۶:۵۱ ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
سلام مگر مساجد تحت تولیت اوقاف نیست ؟؟؟؟؟؟
آخرین اخبار