عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با محکوم کردن اقدام اتحادیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه گفت: سپاه پاسداران از بطن مردم و انقلاب است و در بحران‌های مختلف، خدمات بسیاری داشته است.

 باشگاه خبرنگاران جوان- آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی امروز در ابتدای درس خارج فقه با محکوم کردن اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: سپاه پاسداران از بطن مردم و انقلاب است و در بحران‌های مختلف، خدمات بسیاری داشته است.

وی با اشاره به رفتار‌های دوگانه کشور‌های غربی، غرب را سردمدار ترور در دنیا عنوان کرد و افزود: غربی‌ها مقابل جنایات رژیم کودک کش صهیونیست سکوت اختیار می‌کنند و اتحادیه اروپا مقابل آمریکا ذلیل است. 

عضو جامعه مدرسین همچنین با گرامیداشت دهه مبارک فجر گفت: انقلاب اسلامی یک نعمت است و باید در این دهه آثار و برکات انقلاب اسلامی تببین شود.

آیت الله فاضل لنکرانی تصریح کرد: هیچ فردی نباید خود را از انقلاب طلبکار بداند و همه باید به این نظام اسلامی خدمت کنیم.

وی با بیان اینکه با وجود دشمنی ها، ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف موفق بوده است تاکید کرد: اگر مقابل تهدید دشمن تسلیم شویم، دوباره به همان خواری و ذلتی که پیش از انقلاب داشتیم مبتلا می‌شویم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha