کارگردان «نیم‌شب» در نشست خبری جشنواره فیلم فجر گفت: خوشحالم که در کارم از ستاره‌های سینما استفاده نکردم و از اینکه بعد از این با من همکاری نکنند، نگران نیستم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی - نشست خبری فیلم «نیم‌شب» به کارگردانی محمدحسین مهدویان و تهیه‌کنندگی حبیب والی‌نژاد که در دومین سکانس از جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، برگزار شد و در این نشست عوامل به توضیح درباره  این اثر پرداختند.

مهدویان درباره فیلم «نیم‌شب» که درباره جنگ تحمیلی ۱۲ روزه است، گفت: فیلم «نیم‌شب» بر اساس ماجرای واقعی است؛ حتی صبر کردن برای به دنیا آمدن بچه هم بر اساس داستان واقعی است. وقتی ما با این داستان مواجه شدیم، متوجه شدیم که باید روایت سینمایی از آن داشته باشیم. به تبع آن مجبور شدیم از خرده روایت‌ها استفاده کنیم.

وی در پاسخ به شعارزدگی یا گل درشت بودن داستان گفت: هر زمان پای ایران وسط باشد، حاضریم شعار بدهیم. به‌نظرم تنها شعاری که می‌توان داد، شعار ایران دوستی و ایران پرستی است. ما در حوادث دی جوانان زیادی را از دست دادیم. گویا این خون‌ها یادآور سهراب است، که قرن‌ها پیش فردوسی آن را برای ما تکرار کرده است. بنابراین، تنها چیزی که ما را تسلی می‌دهد، نام ایران است. اکنون دعوا زیاد شده و بسیاری از همکاران من ترسیده‌اند. اکنون فضا، فضای رعب‌آور است. 

او ادامه داد: اکنون وسیع‌ترین مرز، مرز فرهنگی است. دشمن می‌خواهد که ما از آن غفلت کنیم. من هیچ ابایی ندارم که درباره مفاهیم ملی شعار دهم. آن‌قدر شعار ندادیم که ایرانی بودنمان سست شده است. در تمام دنیا هالیوود وطن پرستی را با شعار و صدای بلند فریاد می‌زنند. اما اگر اینجا بخواهیم با صدای بلند فریاد بزنیم، می‌گویند گل درشت شده است. 

مهدویان درباره عدم حضور سلبریتی‌ها گفت: شما خبرنگاران از صبح در تلاش هستید تا این رویداد ملی را پوشش دهید. خوشحالم که در کارم از ستاره‌های سینما استفاده نکردم و از اینکه بعد از این با من همکاری کنند یا نکنند، نگران نیستم و شایسته است در همان فیلم‌ها بازی کنند.

کارگردان فیلم «نیم‌شب» با بیان اینکه اکنون به دلیل فضای مسمومی که فضای مجازی به راه انداخته، حقیقت به طرز قابل توجهی گم شده است، گفت: حتی برای جست‌‌وجوکنندگان راه حقیقت، کشف این مسیر بسیار سخت است. بنابراین، ما در یک فضای غبارآلود زندگی می‌کنیم. آنچه حقیقت دارد این است که هم در جنگ ۱۲ روزه، هم در حوادث دی عزیزانی را از دست دادیم. در این جنگ روایت‌ها، هرکس سعی می‌کند روایت خود را غالب کند.

وی با اشاره به حضور افرادی همچون مهران غفوریان، محسن قصابیان و محیا دهقانی و تحسین آن‌ها به‌خاطر حضور در جشنواره گفت: جشنواره فیلم فجر یک دورهمی سینمایی برای تمام محصولات یکسال سینمای ایران است. جشنواره متعلق به بچه‌های سینماست. این فیلم‌ها را بچه‌های سینما می‌سازند و با‌ تمام محدودیت‌ها کارشان را به سرانجام می‌رسانند؛ آن هم در جامعه‌ای که بی‌عدالتی، تنش و بحران وجود دارد، اما آن‌ها تلاش می‌کنند به زبان سینما روایتگر جامعه‌شان باشند و از این محدودیت‌ها عبور کنند. سینماگران شایسته احترام هستند و تحت فشار قرار گرفتن همکارانم در این ایام غیرمنصفانه است. من همکارانم را تحسین می‌کنم که نگذاشتند سینمای ایران بمیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۲۲ ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
حالا انگار چه فیلمی می‌سازه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۳ ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
درود بر غیرتت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۹ ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
مرگ بر وطن فروش ترامپ پرست خیانت کار و جنایتکار مسجد و قران اتش زن اینها زنازادگانی بیش نیستند که از گرفتاری و اعتراض مردم سو ء استفاده کردند و جان زیادی از مردم شریف ایران را گرفتند ننگ بر شما باد این ننگ‌تاریخی تا ابد برای شماست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۰ ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
ما واقعاً به کشور عزیزمان افتخار می کنیم و افتخار هم دارد و مهم نیست چند انسان حقیر که به ناحق اسمشان معروف شده و حتی معروفیت خود را هم نه بدلیل لیاقت خود بلکه مدیون ملت و کشور بزرگ ایران اسلامی هستند به این هدیه ملت به آنها لگد بزنند آنهایی که لگد زدند امروز مثل .... پشیمانند و پشیمان تر هم خواهند شد .
Iran (Islamic Republic of)
موسی
۲۱:۵۱ ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
دمت گرم
بازیگران از پول این مملکت بزرگ به جایی رسیدن
اونوقت موقع دفاع از کشور
ادای اپوزسیون درمیارن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۹ ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
مرگ بر وطن فروش خود تحقر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۸ ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
سلام بر همه وطن پرست ها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۵ ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
بعضی ها رو که ادم طرز فکرشون رو می فهمه بهشون افتخار می کنه ایشون از اون افراد است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۰ ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
دمت گرم سلبریتی جماعت از دلقک هم کمتر است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۰ ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
احسنت آقای مهدویان
آخرین اخبار