اردبیل/
بهبود کیفیت فر‌آورده‌های خام دامی اولویت برنامه‌های امسال است

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبيل؛صادق صالحی امروز در نشست با کارشناسان تغذیه دامپزشکی استان به مناسبت هفته سلامت افزود: مصرف مواد غذایی سالم و اطمینان از سلامت آنها ، بهبود کیفیت فرآورده های خام دامی و تولید غذای سالم یکی از اهداف استراتژیک دامپزشکی در راستای تأمین امنیت غذایی است.

وی گفت: بهداشت عمومی جامعه یا به عبارت ساده‌تر سلامت انسان‌ها ارتباط نزدیک و تنگاتنگی با بهداشت و سلامت دام‌ها دارد و دام‌ها می‌توانند به طور مستقیم از طریق تماس به انسان‌ها یا به طور غیرمستقیم از طریق مصرف فرآورده‌های خام دامی سلامت انسان‌ها را مورد تهدید قرار دهند.

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان اردبیل در ادامه افزود: دامپزشکی نقش مهمی در تامین امنیت غذایی و ارتقاء سطح سلامت و بهداشت عمومی و اقتصاد ملی دارد و تامین امنیت غذایی از ارکان مهم توسعه اقتصادی است/س.