سرطان را با رژیم غذایی مناسب کنترل کنیم
ه گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دکتر محمد امین ناظر مظفری، متخصص رادیوتراپی و آنکولوژی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: بهترین شیوه مصرف میوه جات و سبزیجات، استفاده از این مواد به صورت خام است که به دلیل داشتن آنتی اکسیدان، انواع ویتامین ها و ریزمغذی ها، می تواند عامل مهمی در پیشگیری از سرطان باشد.

 

دکتر محمد امین ناظر مظفری اضافه کرد: مواد حاوی نیترات، کنسروها، غذاهای دودی و چربی های اشباع شده از مواردی هستند که در تحقیقات پزشکی سرطان زا شناخته شده اند.

 

وی یادآور شد: سوسیس، کالباس، سبزیجات سرخ شده، نوشابه های گازدار و الکلی نیز از جمله مواردی هستند که لازم است از مصرف آن ها خودداری کرد./ح