فريال بهزاد:
كمرنگ بودن جايگاه فيلم هاي ويدئويي نياز به يك جشنواره مستقل را بوجود آورد
به گزارش باشگاه خبرنگاران، فريال بهزاد كارگردان سينما در گفتگویی با بیان این مطلب گفت: اگر شرايطي فراهم شود تا بخش‌هاي مختلف فرهنگي و هنري به صورت مستقل مورد داوري و بررسي قرار گيرد، نشان از اهميت دادن به بخش‌هاي مختلف فرهنگي و هنري مي‌دهد.
وي ادامه داد: فيلم‌هاي ويدئويي چند سالی در جشنواره فيلم فجر مورد قضاوت و داوري قرار می گرفت و امسال براي اولين بار شرايطي فراهم شده تا به آثار ويدئويي به طور جداگانه پرداخته شود.
اين كارگردان سينما به اهميت فيلم‌هاي ويدئويي اشاره كرد و اظهار داشت: تعداد فيلم‌هاي ويدئويي توليد شده در سال بسيار زياد است كه امروز به صورت ديجيتال گرفته مي‌شود.
كارگردان فيلم سينمايي "پرستو‌هاي عاشق مي‌شوند" تصريح كرد: گرچه تا به حال فرصت نشده كه فيلم ويدئويي كار كنم، اما چون توليد فيلم ويدئويي يك مقدار ساده است و سرمايه‌گذاري روي آن آسانتر است خيلي‌ها علاقمند هستند فيلم ويدئويي بسازند./ي2