لوبیا سرشار از ویتامینهایA، B، C و مواد معدنی آهن، فسفر، کلسیم و پتاسیم است اما لوبیاي خشک فاقد ویتامین C بوده، اما از نظر پروتئین و ویتامین E غنیتر است.

به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان؛ لوبیاسبز به علت داشتن طبع خنک از گرمازدگی جلوگیری و برای مدر بودن به دفع سموم بدن کمک میکند.
همچنین لوبیا سبز به جهت مواد فیبری از افزایش قند و کلسترول بد خون جلوگیری میکند. فشار خون را کاهش میدهد و به دلیل غنی بودن از ویتامینهای گروه B تقویتکننده فوقالعاده سیستم اعصاب به شمار میآید و تا حدودی در رفع کمخونی و پیشگیری از بروز حملات قلبی مؤثر است
لوبیا سبز در مقایسه با لوبیا خشک بسیار کالری دارد؛ به طوری که در ۱۰۰ گرم آن تنها ۳۰ كيلو کالری انرژی نهفته است./س