دومين نمايشگاه بين‌المللي صنايع دستي کشور افتتاح شد
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران حاضر در محل؛در این مراسم که عصر امروز در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد،کامران سبزميداني دبير اين نمايشگاه گفت:در اين نمايشگاه 210 رشته صنايع دستي به صورت زنده به نمايش درخواهد آمد،ضمن اينکه 80 غرفه شامل تعاوني‌ها و فروشگاه‌هاي معتبر صنايع دستي در کنار 65 غرفه از سازمان‌ها،ارگان‌ها و نهادهاي مختلف در اين نمايشگاه حضور دارند.
وی افزود:سازمان ميراث ‌فرهنگي،صنايع‌ دستي و گردشگري براي دستيابي به صادرات 300 درصدي صنايع‌ دستي تا پايان سال جاری تلاش می کند،اميدوارم برگزاري اين نمايشگاه بتواند به دستيابي به اين تصميم و برنامه‌ريزي مهم کمک کند.
سبزميداني تصریح کرد:دومين جشنواره و نمايشگاه بين‌المللي صنايع دستي ايران با عنوان "جشنواره و نمايشگاه تخصصي- صادراتي صنايع دستي" از هفدهم الي بيست و سوم خرداد ماه جاري در محل دائمي نمايشگاه بين‌المللي تهران برگزار مي‌شود./ه