ثبت نام براي مسكن ويژه، زودتر از شهريورماه شروع مي شود
ايرج رهبر در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان اينكه ثبت نام مسكن مهر ويژه تهران زودتر از شهريورماه امسال آغاز مي شود، گفت: پس از تفكيك بلوك ها در نقاط مشخص شده از جمله پرديس، چيتگر، حكيميه و تهرانسر ثبت نام از متقاضيان آغاز مي شود.
وي ادامه داد: مدت زمان ساخت و تحويل اين واحدها 18 ماه است، آورده متقاضيان مسكن طرح ويژه از 15 تا 20 ميليون متغير است و مبلغ آورده اوليه آن 5 ميليون تومان است.
رئيس كانون سراسري انبوه سازان درادامه تصريح كرد: هزينه 80 هزار واحد ساخته شده در پرديس نسبت به ساير مناطق به دليل جنس و نوع زمين ها گران تر است.
رهبر در ادامه خاطر نشان كرد: زمين مناطقي از جمله پرديس، حكيميه، تهرانسر به دليل نداشتن پستي و بلندي و آسان بودن ساخت و ساز نسبت به ساير مناطق با قيمت كمتري انجام مي شود./ک