شهرکرد/ در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی؛
خودکفایی چهار محال و بختیاری در تولید گوشت قرمز و سفید

مهندس برزو هيبتيان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد، افزود: اين استان با توليد 29 هزار و 150 تن گوشت قرمز و 17 هزار و 302 تن گوشت سفيد به خودکفايي رسيده است.

وي بيان داشت: هم اکنون گوشت توليدي استان چهارمحاب وبختیاری به کشورهاي حوزه خليج فارس صادر مي شود.

وي ممنوعيت ورود شير خشک و حمايت از دامداران این استان را سبب افزايش توليدات دامي چهارمحال و بختياري دانست.

معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي استان چهارمحال وبختیاری، با اشاره به اين که هيچ کمبودي براي تامين گوشت در ايام ماه مبارک رمضان وجود ندارد، گفت: براي رفع هرگونه کمبود، مجوز ورود گوشت برزيلي و آرژانتيني به این استان صادر شده است./س