کرمانشاه/
افزایش تولید آبزیان استان کرمانشاه به 15 هزار تن
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
علی اشرف منصوری اظهار داشت: کرمانشاه به لحاظ داشتن منابع آبی متعدد ظرفیت بالایی در تولید آبزیان دارد.

وی با اعلام اینکه سال گذشته سه هزار تن به تولید آبزیان استان اضافه شد، گفت: تولید آبزیان استان از 7500 تن به 10 هزار و 500 تن رسیده است.

منصوری گفت: هدف گذاری کرده ایم امسال تولید آبزیان استان از مجموع منابع آبی  به 15 هزار تن برسد که یک رکورد محسوب می شود.

وی ادامه داد: استان در تولید آبزیان پتانسیل بالایی دارد و هم اکنون از لحاظ تولید ماهیان گرمابی بین استانهای غیرساحلی کشور رتبه اول را دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : مجتمع پرورش ماهی شهدای قصرشیرین را از ظرفیت های خوب استان برای تولید آبزیان برشمرد و گفت: فاز اول این مجتمع به طور کامل فعال است و فازهای بعدی نیز در حال انجام می باشد.

منصوری تصریح کرد: اخیرا نیز تصویب شده در تمام مخازن سدهای استان پرورش ماهی انجام شود که یک ظرفیت مناسب برای توسعه تولید آبزیان است و در این راستا رهاسازی بچه ماهی شروع شده و قطعا با این اقدام شاهد تولید بیشتر آبزیان خواهیم بود./ب