خوزستان/
دستگاه کمک ناوبری فرودگاه آبادان به بهره‌برداری رسید


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان ، مدیر فرودگاه‌ بین‌المللی آبادان عصر امروز در حاشیه آیین افتتاحیه دستگاه کمک ناوبری DME ،D.VOR فرودگاه بین‌المللی آبادان در سخنانی اظهار کرد: این سیستم کمک ناوبری قادر به تأمین اطلاعات زاویه‌ای موقعیت هواپیما نسبت به شمال مغناطیسی برای استفاده خلبان است.

محمدرضا رضایی افزود: با توجه به روزآمد بودن فناوری ساخت این سیستم کمک ناوبری و استفاده از مدارهای دیجیتال و نرم افزارهای مدرن، کنترل سیستم و چک کردن آن از طریق نرم افزار امکان‌پذیر است.

وی تصریح کرد: این سامانه اطلاعاتی حداقل تأثیرپذیری نسبت به موانع و ساخت و سازهای اطراف سایت را داراست و قادر است فاصله دقیق هواپیما تا ایستگاه ایمنی زمینی را در اختیار خلبان قرار دهد.

وی گفت: اعتبار 15 میلیارد ریالی این پروژه اطلاعاتی به صورت مشارکتی از محل اعتبارات شرکت مادر تخصصی فرودگاه‌های کشور و سازمان منطقه آزاد اروند تأمین شده است.

مدیر فرودگاه بین‌المللی در ادامه گفت: عملیات نصب و راه اندازی این سیستم توسط کارشناسان اداره کل ارتباطات و ناوبری شرکت فرودگاه‌های کشور انجام شده است.

وی پروژه دیگر را سیستم دوربین‌های مداربسته فرودگاه بین‌المللی آبادان ذکر کرد و گفت: این سیستم با هدف ارتقای امنیت و ایمنی عملیات پروازی در این فرودگاه راه‌اندازی شده است.

رضایی گفت: این سیستم با 37 دستگاه دوربین محوطه ترمینال‌های خارجی و داخلی را پوشش می‌دهد.

مدیر فرودگاه بین‌المللی آبادان در پایان هزینه اجرای گام نخست و دوم پروژه نصب دوربین‌های مداربسته را 10 میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت فرودگاه‌های کشور ذکر کرد./س