بهبود سیستم گوارشی از خواص گوجه سبز
به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ ناهید برخورداری، کارشناس تغذیه در خصوص ارزش  این میوه گفت: هر 100 گرم آلوچه، دارای 47 کیلوکالری انرژی ، بیش از 11 گرم کربوهیدرات، 7‌/‌0 گرم پروتئین، 28‌/‌0 گرم چربی کل و بیش از یک گرم فیبر رژیمی است.

وی با اشاره به اين كه کودکان نبايد گوجه سبز را با نمک بخورند ادامه داد: گوجه‌ سبز دارای 5 میکروگرم فولات، 417‌/‌0 میلی‌ گرم ویتامین3‌B ، 135/0 میلی ‌گرم ویتامین5‌B و 29‌0/‌0 میلی‌گرم ویتامین6‌B ، یتامین‌ های B1،B2،  C ، A، E، K، کلسیم ، منیزیم ، آهن ، مس ، فسفر ، روی ، سدیم و پتاسیم است.

وی عنوان کرد: گوجه سبز در تقویت دندان‌ ها و لثه‌ ها مفید است، بدن را در مقابل عوامل عفونی مقاوم کرده و با التهاب و رادیکال‌ های آزاد مخرب مقابله می ‌کند و از این رو موجب تقویت سیستم ایمنی می ‌شود.

برخورداری یادآورشد: زیاده‌ روی در مصرف گوجه سبز موجب حالت تهوع و سردرد می ‌شود./ح