اردبیل/
ظرفیت اسکان روزانه 20 هزار مسافر در سرعین

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبيل  بهروز ندایی امروز در کار گروه تخصصی میراث فرهنگی و گردشگری استان اردبیل افزود: با این ظرفیت اعم از مراکز اقامتی رسمی، خانه‌های استیجاری، کمپینگ و مراکز پذیرش دستگاه‌های مختلف به ویژه آموزش و پرورش ما شاهد ورود بیش از 5 هزار گردشگر به سرعین هستیم که به یقین ظرفیت خالی برای پذیرش 30 هزار گردشگر را باید به نحو مطلوب فراهم کنیم.

وی با اشاره به آغاز تعطیلات تابستانی از هفته آینده گفت: ما طرح موردنظر سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را در مورد استقبال و پذیرایی از مسافران تابستانی را به دستگاه‌های ذیربط ارائه دادیم تا با مطالعه آن و هماهنگی بیشتر با دیگر اعضای ستاد به گونه‌ای برنامه‌ریزی‌ کنند تا با کمترین مانع و مشکلات رضایت گردشگران و مسافران ورودی به استان فراهم شود.

دبیر ستاد تسهیلات سفر استان  در ادامه بازدید مستمر از مراکز اقامتی، آب‌های گرم، میهمان‌پذیر‌ها، هتل – آپارتمان‌ها و مراکز بین راهی را از دیگر اقدامات انجام شده توصیف کرد و افزود:‌ در طول تابستان این نظارت‌ها و برنامه‌ریزی‌های کنترلی تقویت می‌شود ولی میراث فرهنگی به تنهایی قادر نیست این اقدامات را انجام دهد./س