بجنورد/
اسيدهاي گياهي گوجه سبز به کاهش چربي خون کمک مي کند

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد کارشناس بهبود تغذيه دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالي با بيان اين مطلب گفت : گوجه سبز ميوه نارس نوعي آلو است که مصرف آن در فصل بهار بسيار رواج دارد و لذت بخش است ولي به دليل داشتن ويتامينc براي مبتلايان به روماتيسم و نقرس بايد به طور متعادل مصرف شود.

 نسرين عليزاده  افزود: مصرف اين ميوه اسيدي براي افرادي که ميزان اسيد معده آن ها بالاست، مناسب نيست و خوردن آن به همراه نمک مي تواند به کاهش اسيديته ميوه کمک کند.

وي خاطر نشان کرد : طبع گوجه سبز سرد است و زياده روي در مصرف آن براي کساني که سرد مزاج هستند مي تواند مشکل ساز شود و با وجود خاصيت مسهل بودن و کمک به عمل گوارش غذا، اين ميوه نارس در افرادي که معده حساسی دارند و به ويژه کودکان منجر به سوء هاضمه مي شود.

وي تاکيد کرد : اين ميوه به دليل سم پاشي شدن بسيار آلوده است ضمن اين که امکان جذب آلودگي هاي محيطي به آن نيز وجود دارد و بايد همانند سبزي ها و ميوه هاي ديگر قبل از مصرف به خوبي آن را شستشو داد./س