سرپرست تيم فوتبال فولاد خوزستان ؛
بايد ارشاد يوسفي جايگزين مي شد
ابن قاسم در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران افزود: با عامر شفيع به توافق رسيده بوديم اما وي چندين مدير برنامه داشته و هر كدام مبلغي را اعلام مي كردند به خاطر همين از حضور وي در تيم گذشتيم و با ارشاد يوسفي دروازه بان سابق مس كرمان قرارداد امضاء كرديم.

ابن قاسم در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر به دنبال جذب فلميكر هافبك طراح و بازيساز و يك مدافع برزيلي هستيم و مذاركاتي هم با مدير برنامه هاي اين دو بازيكن انجام داديم كه بعد ازبه توافق نهايي رسيدن با آنها قراردادشان را ثبت خواهيم كرد.

وي بيان داشت: ما تا الان توانستيم بازيكناني همچون پور خسرواني ، مهدي نوري ، امير آبادي ، اسماعيل شريفات ، ارشاد يوسفي ، لوسيانو يريوراصندزو  لئاندرو يا دواني سلين براي فصل بعد جذب كنيم و اگر دو بازيكن در پست هاي هافبك و دفاع بگيريم تركيبمان براي فصل بعد كامل خواهد شد.

سرپرست تيم  فوتبال فولاد خوزستان بيان داشت: بازيكنان از ديروز تمريناتشان در اردوي تمريني در بروجرود به مدت 9 روز شروع كردند و يك بازي تداركاتي هم قرار است در آنجا با یکی از تیم های محلی این شهر داشته باشیم و بعد از آن یک استراحت کوتاه بازیکنان خواهند داشت وبه تهران آمده و سه بازی تدارکاتی با تیم های لیگ برتر انجام می دهیم.

ابن قاسم درباره احتمال برداشتن بازی های جام حذفی گفت: به نظرم AFC موافقت نخواهد کرد وفدراسیون فوتبال می تواند راهکار منطقی دیگری برای کاهش فشار بر تیم ملی اتخاذ کند.

وی در ادامه اظهار داشت: کی روش سرمربی تیم ملی به جای پیشنهاد برداشتن جام حذفی باید تیمداری کند وسه تا چهار روز ملی پوشان را در اختیار بگیرد و آنها را برای مسابقات مقدماتی جام جهانی آماده کند.

وی درباره وضعیت فصل نقل وانتقالات تصریح کرد: متاسفانه تیم های ما به جای سازندگی در حال جدل و استفاده از بازیکنان جوان با یکدیگر برای به خدمت گرفتن یک بازیکن طراح هستند که به نظرم اقدام صیحی نیست.

ابن قاسم عنوان کرد: فدراسیون فوتبال باید تیم های لیگ برتر را مجبور کنند که از بازیکنان تیم پایه خود هم استفاده کنند تا در عرض 5 سال بازیکنان خوب و آینده دار به تیم ملی معرفی شوند.

سرپرست تیم فوتبال خوزستان گفت: ما جزو تیم هایی هستیم که آکادمی فوتبال داریم چند بازیکن تیم فوتبال امیدهای هم با نظر حسین فرکی سرمربی تیم از امسال در ترکیب تیم فوتبال بزرگسالان قرار می گیرند./مح