مازندران /
اعزام نیروهای امدادی به محل سیل کندلوس در مازندران

به گز ارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران قمی اویلی سیل ناگهانی ناشی از باران فصلی، بخش‌هایی از راه دسترسی روستای نیچکوه به کندلوس را از بین برده و این محور مواصلاتی مسدود شده است.

قمی ادامه داد: به محض وقوع سیل در این روستاها اکیپ‌هایی از کارشناسان ستاد بحران شهرستان و بسیج سازندگی امام سجاد کجور در محل وقوع سیل حضور یافتند و آمادگی کامل برای امدادرسانی به مناطق آسیب دیده وجود دارد.

وی تصریح کرد: اکیپ‌های امدادرسان از سوی هلال احمر و همچنین تیم‌های راهسازی برای بازگشایی محورهای مسدود شده به منطقه اعزام شدند.

فرماندار نوشهر با بیان اینکه تاکنون تلفات جانی و انسانی از بخش‌های سیل‌زده گزارش نشده است، خاطرنشان کرد: بررسی کارشناسان ستاد بحران شهرستان و بخشداری کجور برای اعلام میزان خسارت ادامه دارد./س