بيرجند/
برگزاری ۱۰ همایش با محوریت مهدویت وانتظار در خراسان جنوبی
  مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) خراسان جنوبی  در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران بیرجند؛ اظهار داشت: تبیین و ترویج شخصیت امام زمان(عج) و شناساندن فرهنگ مهدویت در جامعه از مهمترین رسالت های این بنیاد مهدویت در استان است


حجت الاسلام محمدرضاخوشخو معرفی و بازشناسی فرهنگ انتظار، ایجاد ارتباط با موسسات تحقیقی، برگزاری اجلاس های پژوهشی علمی و ادبی و برقراری ارتباط با حوزه و دانشگاه در راستای ایجاد کلاس و کرسی آزاد اندیشی و همچنین تبیین فلسفه مهدویت وانتظار، تبیین ویژگی های حکومت امام زمان، بیان شرایط ظهور، و برکات غیبت را از جمله برنامه های فرهنگی بنیاد مهدودیت در همایش های سطح استان عنوان کرد.


وی از تشکیل ستاد شعبانیه در استان خبردادوگفت: برپایی نمایشگاه کتاب به صورت سیار در جلسات محوری سطح استان، دیدار با خانواده شهدا، راه اندازی ایستگاه های معرفتی، تهیه و تدوین برنامه های رادیویی و تلویزیونی و برگزاری جشن های سالم در سطح استان از جمله برنامه های نیمه شعبان در استان است.


مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) گفت: این همایش ها در بیرجند، سرایان، سربیشه، حاجی آباد، زیرکوه، آرین شهر، نهبندان و فردوس با حضور اساتید برجسته مهدویت برگزار می شود.


خوشخوهمچنین از برگزاری مسابقه عکس همزمان با نیمه شعبان خبر داد ویادآورشد: علاقه مندان می توانند آثار مرتبط با مهدویت را به آدرس www.mahdifoto.com ارسال یا جهت کسب اطلاعات بیشتر به بنیاد فرهنگی حضرت مهدی (عج) استان مراجعه کنند./س