عضو كميسيون بهداشت مجلس:
مشكل كمبود داروهاي تخصصي به زودي رفع مي‌شود
علي كائيدي نماينده مردم پلدختر در مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران با اشاره به جلسه هفته گذشته كميسيون بهداشت مجلس با حضور مرضيه وحيد دستجردي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: موضوع كمبود داروهاي تخصصي در جلسه مذكور واكاوي شده و وزير بهداشت از تلاش وزارتخانه تحت مديريت خود براي رفع مشكل موجود خبر داد.


وي در ادامه ارائه محوز واردات دارو بوسيله بخش خصوصي را راهكاري موثر براي رفع مشكلات دارويي كشور دانست و افزود: بديهي است ورود بخش خصوصي به عرصه واردات دارو بايد تابع ضوابط و قوانين معيني باشد و وزارت بهداشت و درمان ملزم است كه نظارت كارآمدي بر اجراي فرآيند داشته باشد.


نايب رئيس كميسيون بهداشت در پايان به اهتمام ويژه اعضاي كميسيون متبوع خود درخصوص رفع مشكلات دارويي مردم اشاره و خاطرنشان كرد: وزير بهداشت متعهد شده است كه به زودي مشكل كمبود داروها را مرتفع كند و  اعضاي كميسيون بهداشت نيز وضعيت بازار دارو را از نزديك رصد كرده و تمامي اتفاقات اين حوزه را مورد توجه و نكته سنجي قرار دهند.

س2/