مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا امروز دوشنبه به منظور مذاکره درباره مسائلي نظير بحران بدهي منطقه يورو، تجارت، مناقشه سوريه و مسائل هستهاي ايران و کره شمالي وارد چين شد.

به گزارش
سرويس بين الملل باشگاه
خبرنگاران به نقل از خبرگزاري آلمان، کاترين اشتون قرار است فردا سهشنبه با ون جيابائو نخست وزير چين، داي بينگو مسئول سياست خارجي و ليانگ گانگلي وزير دفاع اين کشور ديدار کند.
اشتون قبل از عزيمت به چين گفت: شراکت ما با چين به صورت برابر، و براساس منافع مشترک گسترده است و ما وظيفه داريم که در مورد طيف وسيعي از مسائل جهاني با هم تعامل کنيم.
مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا در اين سفر دورهاي پنج روزه همچنين در روزهاي چهارشنبه و پنج شنبه به هنگ کنگ و کامبوج خواهد رفت.
اشتون در پنوم پن پايتخت کامبوج در نشست منطقهاي مجمع کشورهاي جنوب شرق آسيا که وزراي خارجه 27 کشور در آن حضور خواهند داشت شرکت خواهد کرد.