نماینده مردم شوشتر در مجلس گفت: دولت مصوبه خود را برای حل مشکل کارخانه کاغذسازی کارون اجرایی نکرده است.
          
حجتالاسلام سید محمد سادات ابراهیمی در گفتوگو با 
خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان اظهار داشت: مصوبه دولت برای بازگشت این کارخانه از بخش خصوصی به دولت انجام شده اما بخش دیگر این مصوبه برای راهاندازی این شرکت اجرایی نشده است.
وی افزود: دولت متعهد شده است کارخانه کاغذسازی شوشتر را مجددا راهاندازی و برای واگذاری آن به بخش خصوصی آماده کند اما هنوز اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.
سادات ابراهیمی با بیان اینکه بانک صنعت و معدن باید برای واگذاری این کارخانه اقداماتی را انجام میداد، تصریح کرد:  شرکت آتیه دماوند آمادگی کامل دارد تا این واحد صنعتی تولیدی را راهاندازی کند.
وی افزود: باید در اسرع وقت  شرایط راهاندازی برای کارخانه کاغذسازی کارون فراهم شده تا زمینه حضور بخش خصوصی و اداره این شرکت مهیا شود.
سادات ابراهیمی افزود: باید از بخش خصوصی در این پروژه حمایت شود و در این باره نیازمند تلاش بیشتری از بخش دولتی هستیم.
شرکت کاغذسازی کارون شوشتر از شش سال پیش به تعطیلی کشیده شده و تاکنون به جز خلع ید بخش خصوصی در این کارخانه، اقدام دیگری انجام نشده است./س