کرمانشاه/
به زودی نمازگزاران کرمانشاهی چهره جدیدی از مسجد جامع کرمانشاه را خواهند دید
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
جلیل رحیمی گفت: مسجد جامع کرمانشاه دارای دو بخش تاریخی و جدید است که اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه اقدام به مرمت و ساماندهی بخش تاریخی این مسجد کرده است.

وی افزود: این اقدام در راستا و ادامه فعالیت های مرمتی این اداره کل در سطح مساجد تاریخی و قدیمی استان کرمانشاه انجام شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، گفت: در این عملیات مرمتی، سقف بخش تاریخی مسجد جامع کرمانشاه آجر فرش شده و همچنین فضای بین دو مسجد تاریخی و جدید جامع کرمانشاه نیز با انجام تغییراتی، چهره جدیدی را به خود خواهد گرفت.

رحیمی تاکید کرد: انجام مرمت در مساجد تاریخی استان کرمانشاه از پروژه ها و برنامه های اصلی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه است که شخصا روند پیشرفت کاری آن ها را دنبال می کنم./س