مشهد/ هشدار مرکز بیماری ها؛
مصرف بستنی غیرپاستوریزه احتمال ابتلا به تب مالت را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد براساس این گزارش احتمال خطر ابتلا به تب مالت با مصرف پنیرتازه، سرشیر و خامه محلی غیرپاستوریزه و تماس با ترشحات جفت و جنین سقط شده دام‌ها نیز افزایش می‌یابد.
از دیگر عوامل کاهش احتمال ابتلا به تب مالت را می توان استفاده از وسایل حفاظتی در هنگام ذبح دام، مصرف گوشت و جگر بازرسی شده (دارای مهر دامپزشکی) و تهیه دام مورد نیاز از مراکز تایید‌شده سازمان دامپزشکی، نگهداری 24 ساعته گوشت در یخچال پس از خرید، استفاده از فرآورده‌های لبنی پاستوریزه، مصرف نکردن شیر، خامه، کره، پنیر و بستنی غیرپاستوریزه است. /س