افزایش پایگاه های انتقال خون در ماه رمضان
دکتر محسن نثری، مدیر کل دفتر روابط عمومی و روابط بین المللی سازمان انتقال خون کشور در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در ماه رمضان و با کاهش خون در سازمان تعداد پایگاه های اهدای خون بصورت ثابت و سیار در سطح شهر نیز افزایش پیدا می کند و با توجه به این امر تعداد همکاران و ساعات کار افزایش می یابد.

وی افزود: پایگاه ثابت و سیار اهدای خون از هنگام سحر و حتی بعد از افطار نیز در سطح شهر فعالیت می کنند.

وی در خاتمه خاطر نشان کرد: 228 پایگاه ثابت انتقال خون در سراسر کشور فعالیت می کنند که به فراخوان مکان نیاز شهر تعداد این پایگاه ها افزایش می یابد و همچنین برای راحتی بیشتر هموطنان ساعات کار نیز افزایش می یابد.

* با هر واحد خون جان 3 نفر نجات پیدا می کند

نثری در ادامه به بعد معنوی اهدای خون اشاره کرد و گفت: با فرا رسیدن ماه رمضان مردم به خاطر قرب و اجر الهی بیشتر به اهدای خون روی می آورند زیرا هر واحد خون می تواند جان 3 انسان را از مرگ نجام دهد.

وی افزود: اهدای خون روزه را باطل نمی کند و افراد با مشاوره با پزشک می توانند خون خود را به هموطنانی که نیاز دارند اهدا کنند./ح