آگاهي از وضعيت بازار در خصوص عرضه و تقاضاباعث پيشرفت در عرصه صنايع غذايي مي شود.
          
علي 
مبارکي کارشناس صنايع غذايي در 
گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران 
با بيان مطلب افزود: عامل مهم و اساسي در انتخاب توليدات غذايي از سوي 
مشتريان سلامت و طعم محصول است که توليدکنندگان با حفظ بهداشت و طعم محصول 
مي توانند زمينه ي خوبي را براي گسترش توليد خود فراهم کند.
وي ادامه 
داد: ايران بدليل موقعيت جغرافيايي، دارا بودن جمعيت خوب و داشتن شرايط 
کشاورزي بسيار عالي از پتانسيل هاي بالايي برخوردار است که برنامه ريزي و 
توليد محصول براي کشورهاي همسايه مي تواند براي اين صنعت موفقيت آميز باشد.
مبارکي
 تصريح کرد: با وجود تحريم هااما توليد کنندگان داخلي با ايجاد شرايط مناسب در داخلي 
کشور تمام عرصه ي توليد را از هرگونه وابستگي به خارج از کشور مصون کرده 
اند.
وي ادامه داد: با بسته بندي هاي مناسب و ارائه محصولات با کيفيت بالا صادرات محصولات غذايي را به کشورهاي اطراف گسترش دهيم.
کارشناس
 صنايع غذايي خاطرنشان کرد: با حمايت هاي دولت و ارائه تسهيلات به توليد 
کننده زمينه ي گسترش اين صنايع را در کشور فراهم کنيم./ع