دست و پا گيري قوانين مانع بزرگ صنايع غذايي كشور
علي مولايي توليدكننده صنايع غذايي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: بسياري از توليدكنندگان براي توسعه واحدهاي توليدي خود با مقررات دست و پا گيري رو به رو هستند و نيرويي كه بايد صرف رفع مشكلات و موانع اداري كرد مانع توسعه و گسترش توليد مي شود.
وي ادامه داد: مهمترين اهداف توليدكنندگان صنايع غذايي علاوه بر جوابگوي نياز داخل بايد بر پايه ي صادرات باشد تا ضمن ايجاد قابليت ارزآوري توان كشورمان را در زمينه صنايع غذايي به گوش جهانيان برسانيم.
مولايي تصريح كرد: در طي سال هاي اخير در بسياري از توليدات، پيشرفت هاي قابل توجهي كرده ايم كه با استقبال كشورهاي اطراف بالاخص عراق رو به رو شديم.
وي خاطر نشان كرد: دولت بايد راه را براي توسعه و برپايي كارخانجات ها هموار كند تا صنعت غذا با محصولات متنوع و توليدات انبوه گسترش يابد.